Bildirim
SATILIK RAV-4
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşıum yanlış hatırlamıyorsam arabayı yeni aldın acaba neden satıyorsun bir sorunları varsa söylermisin bende düşünüyorum 2002 modelini acaba kullanışşız bir araba mı kı de satıyorsun? Aydınlatırsan sevinirim. Arabanın fişyatına gelince tam piyasasını bilmiyorum am herhalde 15-20 bin arası bir fiyat olsa gerek.
İyi akşamlar. -
3 kapıların max fiyatı 17 gibi gidiyor.5 kapılı modellerinde deri koltuk vs. ile 20 gibi değerlendiriliyor. -
araçta bir problem yok. Problem bende. toyotaların 1990 1.6xl,1993 gl,1998 touring wagon,1997 gli,1999 1.3 modellerini alıp, binip, sattım. Uzun yolda opel vectra, şehir için toyota derim. Toyotaların 1.3'leri hariç. Bunun yanında volkswagen, ford, fiat, renault,bmw, honda gruplarının muhtelif modellerini aldım,denedim, sattım. bende en uzun kalan araç 6 ayı geçmedi (o da 1998 opel vectra 2.0 gls olmuştur). Başında da dediğim gibi problem galiba bende. rav-4 'e gelince de araç güçlü , 2000 motora göre az yakıyor, trafikte herkes sizden kaçıyor, gerçek arazi aracı. Ankara'nın buzlu ara sokaklarında diğer arabalar debelenirken siz arazi çalıştırıp(1 düğme ile) basıp gidiyorsununz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota corolla kronik sorunları
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- benzin filtresi ne zaman değişir
- toyota corolla tutulmayan modeli
- iki kişilik elektrikli araba
- toyota highlander türkiye fiyatı
- toyota corolla 2023
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X