Şimdi Ara

[SATILIK] RAZER HAMMERHEAD PRO v2 GAMİNG KULAK İÇİ KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler, iyi forumlar dilerim...

ÖNEMLİ LÜTFEN ÖNCE OKUYUNUZ:

Konuya geçmeden önce şunu açıklığa kavuşturmak isterim. Forumda birçok razer hammerhead pro v2 satışı ilanı gördüm. Bu ürünlerin %90 ı çin sitelerinden alınma replika/çakma ürünlerdir.
    Gerçek razer hammerhead pro v2 ile sahte olan çin malı kulaklığı ilk bakışta birbirinden ayırt edemezsiniz ancak ben size ayırt etmeniz için önemli noktaları vurgulayacağım. Ayrıca youtube girerek orijinal ve replika ürün arasındaki farkları gösteren videolar ve incelemeleri de bulabilirsiniz.

1.Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin taşıma çantasının dikişleri muazzam kusursuzluktadır. Replika üründe ise taşıma çantası ve dikişleri eğri büğrüdür, kalitesiz olduğunu hemen anlarsınız.
    2.Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin kutusunun içerisinde aşağıdaki fotoğraftaki ürünüm gibi yazı yazar ve sonunda da razer ceosunun imzası vardır, replika üründe kutunun bu kısmı boş bırakılmıştır.
    3. Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin kutusundan çıkan kitapçığın arkasında for gamers by gamers yazarken, replika ürünün kitapçığında razer.com veya razerstore.com yazısı yer alır.
    4. Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin kutusunun arkasında bulunan yazılar ingilizcedir ve ürünün tanıtımını yapar, replika üründe bu yazılar ingilizceyse kayıktır veya komple çincedir.
    5. Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin kulaklığın sarılı olduğu köpük düzeni aşağıdaki fotoğraftaki ürünüm gibidir. Köpüğün arkasında üçgen kısım mevcuttur kulaklığın kablosu bu üçgen kısımda sarılır, replika üründe ise köpüğün arkası boştur herhangi bir kablo sarılacak kısım yoktur kulaklığın kabloları ise daire şeklinde sarılmış ve bir kağıdın içerisine muhafaza edilmiştir.
    6. Orijinal Razer HammerHead Pro v2 nin seri numarasından razer sitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz, replika üründe seri numarası etiketi yoktur bu etiket varsa da o seri numaraya ait bir ürün olmadığı için razer üzerinden kayıt yaptırma veya sorgulatma yapamazsınız.

Aşağıda ürünümün çekmiş olduğum fotoğraflarında bütün detayları görebilirsiniz. Forumda çin malı kulaklığı alıp orijinal diye ilan açıp ucuz fiyatlara satan 10'larca insan gördüm bunlara ben sahtekar diyorum. Kusura bakmayın bu ürünleri araştırmadan orijinal diye alan forum üyeleri de benim gözümde kerizin önde gidenidir.

Gelelim benim satımış olduğum ORİJİNAL RAZER HAMMERHEAD PRO v2 ye...

Arkadaşlar ürün amerika razer storeden alınmadır.

Ürünü 2019 yılının ocak ayında almıştım. Ben ürünü alalı 6 ay oldu ancak ürünün kutusunu 2 ay önce açtım toplamda 1 defa dışarıda 5-6 defada evimde ki bilgisayarımda olmak üzere en fazla 7 kez falan kullandım. Kullanım süresi 15 günü geçmemiştir. Ürün 1.5 aydır da kutusunda beklemektedir. İhtiyacım olmadığı için satmaya karar verdim.

Ürünün kozmetiği 10 üzerinden 9 puan dır. Ufak tefek haliyle kullanırken tozuydu şusuydu busuydu olmuştur.

Kutusu, kutu içeriği her bir şeyi tam tekmil durmaktadır. Kulaklığın yanında gelen diğer padleri hiç kullanmadım, bilgisayar için mic ve kulaklık ayırıcısınıda 2-3 kez kullandım.

Kullanım sürem boyunca çantasında muhafaza ettim, elimden geldiğince kutuya koymadan önce temizliğini yaptım.

Ürünü sıfır nasıl alıyorsanız aynı o şekilde tarafınıza teslim edilecektir.

Garanti olayına gelince amerika razer store da garanti nasıl oluyor bilmiyorum, ama alırken bana yanlış hatırlamıyorsam ya 1 yıl yada 2 yıl garantisi olduğu söylenmişti. Kaydını kuydunu ben yapmadım, seri numarası ve belge etiketini dahi çöpe atmadım içerisinde duruyor dileyen kaydını kuydunu yapabilir. Razer garanti için rma açar mı garantilik bir durum olduğunda gönderebilir misiniz detaylı bilgim yok.

@@@ ÜRÜN SATILMIŞTIR @@@

Ürün için istediğim fiyat 400 TL dir.
    Kargo ücreti bana aittir.
    Whatsapp ve iletişim için : 0 541 974 04 58 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkamarat -- 28 Ağustos 2019; 21:58:30 >

• çakma ürünlerin nasıl anlaşılacağını yazdığınız için teşekkürler. faydalı konu kenarda dursun.
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşları bilgilendirmek bilinçlendirmek lazım..

Bu forumda 10 larca çakma ürün gördüm orijinal diye uygun fiyatlara satılan, hatta geçenlerde birisi orijinal fiyatına ilan açmıştı çakma ürünü alan oldu mu bilmiyorum.

Yazıktır yani millet araştırmadan etmeden alıyor, piyasa eskisi gibi değil her yerde her ürünün replikası kalitesiz versiyonları mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.