Şimdi Ara

SATILIK Razer Imperator / 100 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün erdemunal nickli kullanıcıya satılmıştır, ilginize teşekkürler

Mouse, 03.05.2011 Inventus faturalı olup kutu içeriği eksiksiz olarak teslim edilecektir. Razer Goliathus Speed Mousepad üzerinde kullanılmıştır. Elim çok büyük olduğundan tam alışamadım ve forumdan Lav adlı üyeden Roccat Kone+ aldım, satış sebebim budur. Mouse'un fiyatı 100 TL, pazarlık sorularına cevap verilmeyecektir. Elden almak isteyen olursa İstanbul/Ataşehir'de oturuyorum. İlgilenen arkadaşlar PM yoluyla ulaşabilirler, teşekkürler...

SATILIK Razer Imperator / 100 TL  SATILIK Razer Imperator / 100 TL  SATILIK Razer Imperator / 100 TL  SATILIK Razer Imperator / 100 TL  SATILIK Razer Imperator / 100 TL

MOUSE ÖZELLİKLERİ

5600dpi 3.5G Lazer Sensör
    Ergonomik Sağ El Dizaynı
    Konumu Ayarlanabilir Yan Tuşlar
    Razer Synapse Dahili Bellek
    Saniye 200 inç tarama / 50g Hızlanma
    Bağımsız Programlanabilen 7 Ayrı Tuş
    Ayarlanabilen On-the-Fly Sensitivity
    Zero-acoustic Ultra Kaygan Skatezler
    Ölçüler: 123(B) x 71(E)x 42(Y)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imploser -- 4 Şubat 2012; 14:21:47 >
  • Bu mouse'u alıp kullanırken çok iyi baktığını biliyorum alan arkadaş pişman olmayacaktır . Bizzat kefilim kendisine ..

İyi satışlar dostum
  • Boyut olarak Logitech G500 ile karşılaştırsak ? uzunluk-genişlik-yükseklik olarak ?
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

Boyut olarak Logitech G500 ile karşılaştırsak ? uzunluk-genişlik-yükseklik olarak ?

Bilen biliyor, bilmeyen de internetten rahatça bulabilir diye yazmamıştım, ilana ürün özelliklerini ekledim.

Logitech G500: 130 x 76 x 44 mm

Razer Imperator: 123 x 71 x 42 mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imploser

quote:

Orijinalden alıntı: Soin

Boyut olarak Logitech G500 ile karşılaştırsak ? uzunluk-genişlik-yükseklik olarak ?

Bilen biliyor, bilmeyen de internetten rahatça bulabilir diye yazmamıştım, ilana ürün özelliklerini ekledim.

Logitech G500: 130 x 76 x 44 mm

Razer Imperator: 123 x 71 x 42 mm

teşekkür ederim boyut olarak birbirlerine yakınlarmış.
  • Evet ama ele oturuşları farklı, G500 benim elime oturan bir mouse ama Imperator tam oturmuyor mesela. Boyuta göre bakmak yeterli olmuyor, verilen boyutlar dip noktalardan alındığı için mouse'un üzerindeki diğer kıvrımları dahil edemiyorsun.

Imperator'u; Orta boy bir elin varsa palm grip, büyük boy bir elin varsa claw grip olarak rahatça kullanabilirsin. Çok küçük ve çok büyük ellilere tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imploser -- 17 Aralık 2011; 3:35:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan boyutu değil işlevi hayırlı satışlar imperator akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuzdedeli -- 20 Aralık 2011; 22:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susuzdedeli

önemli olan boyutu değil işlevi hayırlı satışlar imperator akar

Eyvallah sağolasın... Hocam erotik bir ürün değil yalnız bu, yanlış algılanmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imploser

quote:

Orijinalden alıntı: susuzdedeli

önemli olan boyutu değil işlevi hayırlı satışlar imperator akar

Eyvallah sağolasın... Hocam erotik bir ürün değil yalnız bu, yanlış algılanmasın sonra

ahahaha :D güzel yakalayış :D

hayırlı satışlar güzel ürün güzel fiyat
  • Oldukça iyi bir mouse yaklaşık 1 aydır falan kullanıyorum. Doğrusu ben nedense alışamadım bu yüzden skatezlerini yenileyeceğim olmazsa aynı şekilde ben de değiştireceğim ama alan pişman olmayacaktır. Hayırlı satışlar.
  • takip
  • Ürün erdemunal nickli kullanıcıya satılmıştır, ilginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.