Şimdi Ara

[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE)
    İLANIN ALTINA YORUM YAZMAYALIM. SORUNUZ VARSA ÖZELDEN SORABİLİRSİNİZ.

İLANI BALTALAMAK İÇİN İLANIN ALTINA YORUM YAZANLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR.

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM. İSTANBUL DIŞI ÖNCE ÖDEME SONRA KARGO ŞEKLİNDEDİR.

Gigabyte RTX 3080 Ti Gaming OC

Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmış olup, Grizy marka Termal Macun ve Ped değişimi yapılmıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

FİYAT : 16.000 TL

Inno3D RTX 3080 iChill X3

Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmamıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

FİYAT : 12.500 TL

Gigabyte RTX 3070 Ti Aorus Master

Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmamıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

FİYAT : 11.250 TL

Palit RTX 3070 Ti Gaming Pro

Yurtdışından alınmıştır. Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmış, termal macun yenilemesi yapılmıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

FİYAT : 9.750 TL

MSI RTX 3070 Ti Ventus 3x

Yurtdışından alınmıştır. Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmış, termal macun yenilemesi yapılmıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

FİYAT : 10.250 TL

- S - A - T - I - L - A - N - L - A - R -

MSI RTX 3080 Suprim X

FİYAT : SATILDI

PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming

30.11.2021 tarihinde OXYD Bilişim'den alınmıştır. FATURALI , GARANTİLİ , KUTU ve İÇERİĞİ mevcuttur. 30.11.2024 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Termal macun yenilemesi için servisine gönderilmiş olup, garanti kapsamında termal macunu yenilenmiştir. Servis kağıdı mevcut, garantisi hala devam etmektedir.

MSI RTX 3070 Ti Suprim X

MSI RTX 3070 Gaming X Trio

Fatura, Garanti ve Kutusu Mevcuttur. İçi Açılmamıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Asus Tuf RTX 3070

Fatura ve Garanti yoktur. Kutusu Mevcuttur. İçi açılmış, termal macun yenilemesi yapılmıştır. Test ederek gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Asus Dual RTX 3070

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 11 Ağustos 2024; 15:55:4 >
  • mkoyuncu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Asus Tuf RTX 3070 - (SATILDI) SM0K Nickli Berkay hocama satılmıştır, hayırlı olsun.  

İlan güncellendi.

@SM0K

• nazmiFRT34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, hayırlı satışlar. [SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

• Asus Dual RTX 3070 - (SATILDI) focusrite Nickli Mustafa hocama satılmıştır, hayırlı olsun.   

İlan güncellendi.

@focusrite

• nazmiFRT34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, tanıştığıma memnum oldum Nazmi bey.

• focusrite kullanıcısına yanıt
    Bende tanıştığıma çok memnun oldum Mustafa hocam. Bir sonraki alışverişimiz de inşallah görüşmek üzere.
  • MSI RTX 3070 Gaming X Trio - (SATILDI) Xeareo Nickli İsmail hocama satılmıştır, hayırlı olsun.[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) [SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

İlan güncellendi.

@Xeareo

• Satış öncesi ve sonrası desteğiyle ticaret erbabı, teşekkür ettim hocam tekrar görüşmek üzere
  • Xeareo kullanıcısına yanıt

Hocam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun. Güle, güle eskitin. Bir sonraki alışverişlerde tekrardan görüşmek dileğiyle...[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

• SM0K kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Tekrardan hayırlı olsun. Güle, güle kullanın.
  • Nazmi bey Müşterilerine Cok ilgili davranıyor Ve samimi birisi Kendisi Onunla Tanıştığıma memnun oldum Hayırlı Günler Dilerimmmm

• MSI RTX 3070 Ti Suprim X - (SATILDI) TurboAchiles Nickli Emre kardeşime satılmıştır, hayırlı olsun.[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) [SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

İlan güncellendi.

@TurboAchiles

• TurboAchiles T kullanıcısına yanıt

Kardeşim güzel yorumun için teşekkür ederim.[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE)  Tekrardan hayırlı olsun. Attığın Headshot olsun[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

• MSI RTX 3080 Suprim X - (SATILDI) devecio1903 Nickli Mustafa kardeşime satılmıştır, hayırlı olsun.[SATILIK] RTX 3070Ti / RTX 3080 / RTX 3080 Ti (FİYAT REVİZE) 

İlan güncellendi.

@devecio1903

• Satış öncesi desteğin için ve yardımların için çok teşekkür ederim abi, tanıştığıma çok memnun oldum hayırlı satışlar dilerim.

• devecio1903 D kullanıcısına yanıt
    Beni tercih edip alışveriş yaptığın için asıl ben teşekkür ederim. Bende tanıştığıma çok memnun oldum, teşekkür ederim. Bir sonraki alışverişlerde görüşmek dileğiyle...
  • Hocam özelden yazamıyorum instagramdan ulaşma şansınız var mı acaba hasanozankoc kullanıcı adım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.