Şimdi Ara

SATILIK S.O.S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İTEM SAHİBİ : THE_SAKAL

Arkadaşlar elimdeki bu s.o.s satılıktır. almak isteyen arkadaşlar "THE_SAKAL" ile irtibata gecebilirler. Direk bana ulaşamayan arkadaşlar içinse guild.imin adı "Asil_Turkler" bu guild.den biri denk geldiginde o kişiye söyleyebilirsiniz onlar bana ulaşacaklardır.

S.O.S Glavienin fiyatına gelince bana bu glavie hediye alındı ama 25m'den asagıya satmamamda sölendi. fakat level.im yukselmesi dolayısıyla yeni bir S.O.S almayı dusundugum için satıyorum. 52 levelim Herhangi bir 52 level S.O.S glavie ile anlasıldıgı takdirde takasada girebilirim. Aksi durumda ise fiyatı tekrar yazıyorum "25m" dir. (pazarlığa acıgım asırıya kacılmadıgı sürece.) (bu arada tabi buradanda bana ulaşabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurtkok -- 17 Temmuz 2007; 15:41:37 >

• ARKADAŞLAR KİMSEMİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYO BU S.O.S'U YAW
    YOKSA FİYTMI YUKSEK GELDİ. (BASLIKTA YAZDIM ABARTI OLMAMAK KAYDIYLA PAZARLIK HATTA TAKAS YAPILABİLİR.)
  • 1. phy att.(+37%)
    2. crt 4 (+0%)
    3. reinforce hiç ...
    4. 2 tane blue war :S
    ama
    str int br ratio we crt bassan tam süper olacak

quote:

Orjinalden alıntı: ayurtkok

ARKADAŞLAR KİMSEMİ ALMAYI DÜŞÜNMÜYO BU S.O.S'U YAW
    YOKSA FİYTMI YUKSEK GELDİ. (BASLIKTA YAZDIM ABARTI OLMAMAK KAYDIYLA PAZARLIK HATTA TAKAS YAPILABİLİR.)
  • 25m pahalı en fazla 15m
  • 15 m.de cok az değilmi be hocam. gerci buna daha stoneler basılacak ama tabi ne derecede yanmadan kalır onu bilemem ama yinede bir fiyat verdiğin için tesekkür ederim.
  • 15 deil ama 20 m falan ama crt 10-11 falan olsa bide full blue olsa 25 m belki
  • zaten bende element yapıyorum ve bunun özelliklerini arttırmaya calısıyorum. fikirlerinizi sölediğinizi için tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Red Sea olsaydı alabilirdim çok guzelmiş gerçekten böyle bir şey arıyordum bende butun gun aradım ama yoktu.
  • ya bende tam rome'de 42 sos arıodum

üstüne sen geldin

sat bunu bana 15 m'e

+DH indirimi
    +crit düşük indirimi
    +blue az indirimi
    +%ler düşük indirimi
  • pm at konuşalm

anlaşırız senle

• NERİSONA eyvallah biladerim eyvallah alıcısın benim charın adı THE_SAKAL ve guildim Asil_Turkler server ROME alıcı olmana sevindim eyvallah pm atarsın görüşürüz ama forumda bire arkadaşımızın dediği gibi 15m fiyata ben bunu satmam. ama madem ilgilendin buluruz bir orta yolunu umarım anlaşırız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.