Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 14 Şubat 2018; 21:58:20 >

• Haklisin cengaver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astrofizikçi

Haklisin cengaver

Eyvallah 🚬
  • boşver gitme bi yere, otur evde. hatta hiç dışarı çıkma
  • Aslında vahşi doğadan görünüşte ayrıldık. Hala birbirimizle mücadele içerisindeyiz. Bu yüzden bencil olmayan kaybeder. Yükselmek için başkasına tolerans göstermeden ucube bir hayata mecbur bırakılmamak için güç kazanmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C96947FEF -- 14 Şubat 2018; 17:55:39 >
  • cengaver misin bilemem de ablanla konuş net, haksızlık tabi ki eğer 2.eviniz var ve ablan orada oturuyor ise 3.eviniz olmalı ya da o evin değerinin yarısı kadar sana verilmeli. hak hukuk var lan bu ülkede
  • 300 Lira kira versinler

Oda para da sana burs olarak gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Tom Clancy's H.A.W.X. 2
    15 yıl önce açıldı
    S.a
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta ile eniştenin işine karışılmazmış.

Karışma eniştenin işine mıcar altın dişine demişler

• Haklısın hocam. Böyle umursamaz insanlara sinir oluyorum. Resmen iç güveysi. Bide Para yoksa çocuk yapmasın çek kulağını.

• Evlenmeden önce eniştenin maddi durumunu biliyor muydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: Rayjon32

cengaver misin bilemem de ablanla konuş net, haksızlık tabi ki eğer 2.eviniz var ve ablan orada oturuyor ise 3.eviniz olmalı ya da o evin değerinin yarısı kadar sana verilmeli. hak hukuk var lan bu ülkede

Ablam konuşulacak birisi değil. Hem anne baba vermişken ne diyebilirim ki. Sorun onlarda. Tapu verilmedi. Sadece beleşe oturuyorlar. Miras olarak paylaşılacakta o zamanda benim işime yaramayacak. Gençken yaşayamadıktan sonra. O evin değerinin 5te 1yle benim hayatım değişir. Eğitimime harcardım. Hayatım değişirdi. Ama 5te 5i boş yere duruyor. Bilseydim öncesinde ben evlenirdim anasını satayım.. Evi satıp, boşanıp, kaçardım.

hocam 2000tl aylık kirası olan bir yer TR şartlarında şehirden şehre göre değişmek ile birlikte 20 yılda amorti etmesi gerekir en kötü ihtimalle. Bu da 480k tl yapar. 5 te 1 i ise 96000 tl yapar düz hesap 100k tl ile hayatınız kurtulabilir evet, benim görüşüm anne baba ile konuşun ve bu durumdan hoşnut olmadığınızı söyleyin. Ne kadar süredir kalıyorlar ise de hesaplayın kirasını 2000tl den ve bu parayı anne babanın almasının uygun olacağını, gerekeceğini yoksa bu para miktarı kadar bir paranın size verilmesini sağlayın.

Eğer din ile alakalı haşır neşir iseniz de islam kuralları kartını oynayabilirsiniz.

• Adamlar,eniştesinden kira almıyor

Böyle kaynana ve kayınpederin eli öpülür la

• Millete denk gelen kızlara bak bide bize denk gelenlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 14 Şubat 2018; 19:1:24 >
  • Keriz parası tatlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Millete denk gelen kızlara bak bide bize denk gelenlere bak

Ben de buna tutuluyorum arkadaş
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka kız kardeşin varmı

şaka şaka kızma

• quote:

quote:

quote:

quote:

cengaver misin bilemem de ablanla konuş net, haksızlık tabi ki eğer 2.eviniz var ve ablan orada oturuyor ise 3.eviniz olmalı ya da o evin değerinin yarısı kadar sana verilmeli. hak hukuk var lan bu ülkede

Ablam konuşulacak birisi değil. Hem anne baba vermişken ne diyebilirim ki. Sorun onlarda. Tapu verilmedi. Sadece beleşe oturuyorlar. Miras olarak paylaşılacakta o zamanda benim işime yaramayacak. Gençken yaşayamadıktan sonra. O evin değerinin 5te 1yle benim hayatım değişir. Eğitimime harcardım. Hayatım değişirdi. Ama 5te 5i boş yere duruyor. Bilseydim öncesinde ben evlenirdim anasını satayım.. Evi satıp, boşanıp, kaçardım.

hocam 2000tl aylık kirası olan bir yer TR şartlarında şehirden şehre göre değişmek ile birlikte 20 yılda amorti etmesi gerekir en kötü ihtimalle. Bu da 480k tl yapar. 5 te 1 i ise 96000 tl yapar düz hesap 100k tl ile hayatınız kurtulabilir evet, benim görüşüm anne baba ile konuşun ve bu durumdan hoşnut olmadığınızı söyleyin. Ne kadar süredir kalıyorlar ise de hesaplayın kirasını 2000tl den ve bu parayı anne babanın almasının uygun olacağını, gerekeceğini yoksa bu para miktarı kadar bir paranın size verilmesini sağlayın.

Eğer din ile alakalı haşır neşir iseniz de islam kuralları kartını oynayabilirsiniz.

Bilmiyorum hocam. Bazen hepsinden uzaklaşmak istiyorum. Miras bile kabul etmeyeceğim. Hepsi kendilerine kalsın. Dil okulu için 20k'ya ihtiyacım vardı onu bile bulamadım. Kendi hayatımı kurup kurtulmak istiyorum ama bu devirde parasız hiçbir şey olmuyor. Daha eğitimim bile yok.

Mirası kendi hakkın olarak görüp bence gerekirse biraz "çirkefleşmelisin". Zaten kişisel gelişimin ve hayatını birkaç tık daha iyi kurabilmen için mümkün olduğu kadar maddi desteğe ihtiyacın olduğu şu yıllarda ailen tarafından yüzüstü bırakılmışken -en azından sen öyle düşünüyorsun- bir de mirastan çekilmek sadece o kınadığın enişten ve ablana daha çok mal kalması demek. Kimsenin zamanında biz ne yapmışız, düşünememişiz, neler hissetmiş olmalı diye üzülüp ağlamasını ya da seni anlamasını bekleme, aksine daha fazla rahatlığı kendi ellerinle onlara sunacaksın. Böyle durumlarda beş gurur yapmak istiyorsan onun yerine on kadar yırtıcı olman gerektiğini düşünüyorum.

Ha hakkını alırsın ondan sonra istediğin kadar yolunu ayır.

Çok çirkin ya da katı düşünüyorsun diyenler olacaktır da kimse kusura bakmasın çocuk yapmak zaten bencilliken böyle saçma bir senaryo beni sadece sinirlendirir, ailenin amacı zaten evlenip hayat kurmuş ablan ve eniştene bakmak yerine senin üniversite ve kariyer anlamında her imkanının olmasını sağlamak olmalı. Bunu onların yerine bu yaşında senin düşünüp sırtlaman bile başlı başına bir yük.

Bütün bu söylediklerim bu durumu ve senin rahatsızlığını hepsiyle konuşmuş olman dahilinde geçerli. Konuşmadıysan da olay başka bir şeye dönüşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medyum Kennedy -- 14 Şubat 2018; 19:23:50 >

• vasıfsız adam için 2k maaş yine iyiymiş.

ayrıca o evin kirasına ihtiyacınız var ise en az yarısını vermesi lazım, ablanın durumu müsait ise Onun da çalışması lazım. adam ablana bakıyor ise yapacak bişey yok ama yine de senin hakkın olan kiranın yarısını vermesi lazım. biraz da senin empati yapman lazım. sen evlenince napacan bakalım

benim kayınpeder 90lı yıllada ev almak için parayı peşinatı tamamlıyor, ablaları vazgeçirtiyor. (bahçelievler yayla gibi semtte) senin oğlun mu var napıcan evi diyorlar

• Ya beleş ev için ablanla evlendiyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.