Şimdi Ara

Satılık, Samsung 75

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık, Samsung 75" 190 cm ES9000.
    Merhaba arkadaşlar, hastalık durumundan dolayı çok acil paraya ihtiyacımız olduğu için televizyonumuzu satmak durumda kaldık. Televizyon başlıkta da belirttiğim gibi Samsung un 75 Inc ES9000 modeli, aşşağıda da linkini vereceğim. Televizyonla birlikte gelen 3 adet 3D gözlük ve usb şarjları, kumandası, smart kumandası vs teslim edilicektir. Televizyonumuzu alalı yaklaşık 5 sene kadar oldu. Istanbul Samsung mağazasın dan satın aldık ve şuana kadar en ufak bir sıkıntıyla bile karşılaşmadık. 5 sene önce 18000 liraya almıştık. Aciliyetten dolayı, üzülerekte olsa satmak durumundayız. Televizyonu evime gelip inceleyebilirsiniz fakat tek kişi götürülebilicek bir televizyon değil ve taşımacılara da çok güvenmiyorum açıkçası. Orasını alıcak arkadaşın ayarlaması gerekicek. Istanbul da Maltepe tarafında ikâmet ediyorum, ciddi olmayan arkadaşlarımız rahatsız etmezse çok sevinirim. Ciddi anlamda televizyon almayı düşünen ve televizyonumla ilgilenen arkadaşların her türlü sorularını cevaplarım.
    http://www.samsung.com/us/es9000-75-inch-slim-3d-led-smart-tv/

Vakit ayırdığınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Satılık, Samsung 75Satılık, Samsung 75Satılık, Samsung 75Satılık, Samsung 75Satılık, Samsung 75
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• harıka bır cıhaz ustadım anca aynı ılde ıkamet edenler cok tıtız bır tasımacılıkla bu urunu alabılırler aynısının 140 ekranı bende var eger ıstanbulda olsaydım sızden nakıt 8000 tl ye alırdım :)
  • sals S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Evet ustadim kullanim suresi fazla degilse ( menuden bakip goruntuleyebilirsiniz ) Bide pek tabiki Mersine teslim edebilecekseniz 8 bine cihaza talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis menusunden kontrol ettigimde 37500 dakika kullanilmis televizyonumuz. Oda 630 saat civarina denk geliyor. Ilgili arkadaslara duyurulur.

• Satılık, Samsung 75

• Resimdeki model kodu yanlis ona aldanmayin. Servis menusunu kurcalarken bozmusuz, duzeltildi.

• Selam fiyat nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.