Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 []SATILIK SAMSUNG GALAXY A32 6/128 2 AYLIK KASKOLU SİGORTALI[] Satın Al 29 Ağustos 2021 16:11 1 1 []SATILIK SAMSUNG GALAXY A32 6/128 2 AYLIK KASKOLU SİGORTALI[] Samsung galaxy a32 cihazımı başka cihaz alındığı için satıyorum. Cihazdan memnunduk ancak başka cihaz alınca gerek kalmadı. Cihazın özellikleri çok güzel her işi çok güzel bir içimde görüyor. Zaten fatura tarihini ekledim daha 1.5 aylık bile değil. Resmi Samsung türkiye garantisindedir. Alırken ekstra 500 liraya yakın ücret verip cihaz kaskosu yaptırdık. Bu kaskonun içinde; Tüm garanti kapsamı dışındaki arızalarda 2 kez ücretsiz onarımGaranti içi tüm arızalarda limitsiz onarım hizmetiTamamen orijinal yedek parça ve yetkili servis garantisiOnarılamayacak durumda olan ya da onarımı yüksek bedelli olan durumlarda muadil ürün teminiMüşteri destek hattıÜcretsiz lojistik HizmetiBunlar vardır ve hepsi yasal faturalıdır. Yani düşürdünüz ekranı kırıldı ücretsiz tamir. Düştü cihaz paramparça hiç sorun değil gene ücretsiz tamiri yapılıyor. Daha önce Turktelekom'dan bu hizmeti kullandım ve memnun olduğum için de tekrar başka cihaz alırken bu hizmeti yaptırttım. O şekilde ve faturası ile birlikte vereceğim. 2 yıl samsung türkiye garantisindedir. Şehir dışı alımlarda kargo bana aittir. Samsung galaxy a32 özellikleri: Ekran: 6,4 inç FHD+, Super AMOLED, 90 Hz tazeleme oranıİşlemci: MediaTek Helio G80RAM: 6 GB (LPDDR4x)Depolama: 128 GB (1 TB'ye kadar microSD desteği)Ön Kamera: 20 MP (f/2.2)Arka Kamera: 64 MP (f/1.8) + 8 MP (f/2.2) + 5 MP (f/2.4) + 5 MP (f/2.4)Batarya: 5.000 mAh (15 watt hızlı şarj desteği)Boyutlar: 73,6 x 158,9 x 8,4 mmAğırlık: 184 gramResimleri: Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS VİVOBOOK 8. NESİL İ5 NOTEBOOK 2500 TL ÜCRETSİZ KARGO