Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung Galaxy Tab s9 Fe Plus 12/256 Satın Al 16 Kasım 2023 10:06 1 1 Satılık Samsung Galaxy Tab s9 Fe Plus 12/256 Ders anlatırken kullanıyorum kendinden kalemi oluşu çok iyi fakat daha büyük ekranlı yüksek işlemcili 14" Samsung Galaxy Tab s 8 veya 9 ultra, 12,9" 256 gb lık ipad Prolar ile takas düşünüyorum istanbul içi elden teslim ilk seçeneğim. takaslayacak yada satın alacak arkadaşa 1500 tl lik samsung shop hediye çeki kodunu da hediye ediyorum.cihazı alalı bir ay daha olmadı en ufak bir kozmetik problemi yoktur yanında kargoda gelecek olan kılıfı da hediye edeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Samsung Galaxy Tab s9 Fe Plus 12/256 Satılık iPhone 8plus 64GB Turkcell Faturalı Satılık Temiz iPhone 7 128Gb Satılık Sennheiser Momentum True Wireless 2