Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sennheiser Momentum True Wireless 2 Satın Al 22 Ağustos 2021 22:27 1 1 Satılık Sennheiser Momentum True Wireless 2 Kulaklığın özelliklerinden bahsetmiyorum Kulaklıkları bilen Sennheiseri bilir en kaliteli Anc Li True wireless kulaklıktır. Forumdaki Zahterden aldım kutusuz cihazdır normalde kutusuz cihaz almam ama zahter e güvendiğim için sorun olmadı bir senedir kendim kullanıyorum tablet almak için satıyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Samsung Galaxy Tab s9 Fe Plus 12/256 Satılık iPhone 8plus 64GB Turkcell Faturalı Satılık Temiz iPhone 7 128Gb Satılık Sennheiser Momentum True Wireless 2