Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung S20 Fe - 4 ay garantili Satın Al 17 Kasım 2024 22:43 1 1 Satılık Samsung S20 Fe - 4 ay garantili Merhaba, ürünü amazon turkiye den satın aldım, 4 ay daha garantisi mevcut. E-faturasını amazon dan mail olarak veyahut whatsapp üstünden gönderirim.Ürünü aldığım an spigen markalı kılıfda aldım, kılıfsız hiç kullanılmadı sürekli kılıfta kullanıldı. Fabrika çıkışı ekran koruyucu jiletin halen üstünde.Yeni cihaza geçişimde cihazı kılıfdan çıkardığımda ses kapama tuşunun dışa doğru çıktığını fark ettim, tuş basıyor çalışıyor herhangi bir çalışmama sorunu yok, ancak böyle birşeyle karşılaştım. Dileyen garantisi bitmeden servise gönderebilir.Spigen markalı kılıf ile gönderilecek. ŞARJ YOKTUR.Fiyat olarak : 8500 TL düşünüyorum.Görseller ;Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Samsung S20 Fe - 4 ay garantili Skechers - Columbia Ayakkabı & Mont - Son ürünlerim. Versace Crystal Absolu - Burberry Classic - 212 VIP bayan kokular %100 orjinal Satılık Samsung Galaxy Note 10 Lite - indirim