Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Samsung S6 Edge 32GB Kutulu, Faturalı Pazara Kadar FİYAT DÜŞTÜ Satın Al 30 Ekim 2019 19:45 1 1 SATILIK Samsung S6 Edge 32GB Kutulu, Faturalı Pazara Kadar FİYAT DÜŞTÜ Pazar gününe kadar 870 TLModel yükselteceğim için telefonum satılıktır.Samsung S6 Edge 32Gb kutulu faturalı durumdadır (Günümüzde IMEI çalma işlemi çok olduğundan bence fatura önemli bir durum). 26.06.2016 tarihininde Teknosa'dan alınmıştır. Bataryası iyi durumdadır, kozmetik olarak harika durumdadır.Alındığından bu yana ekran koruyucusu ve koruma kılıfı olmadan hiç kullanılmamıştır. Koruma kılıfı hediye edilir Kulaklık girişinde temassızlık var. Ben bluetooth kulaklık ile kullandığım için baktırmadım fakat önemli bir şey olacağını zannetmiyorum.Eskişehir içi elden teslim edilir, diğer şehirlere önce havale sonra kargo şeklinde gönderilir.Fiyat:950 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 43 Numara Nike Lacivert Ayakkabı SATILIK Ds Damat Köstekli Saat Bluedio T2S Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Nikon Coolpix L310 Dijital Fotoğraf Makinası SIFIRDAN FARKSIZ