Şimdi Ara

Satılık Samsung Star, Monte, E900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Samsung Star

Cihaz sıfır alınmıştır. Kozmetik açısından 10 üzerinden 8 alır. Ekranda ufak bir çizik vardır. Cahillimden dolayı çizikten sonra ekran koruyucu taktım. Başka hiç bir kusuru yoktur. Kullanımında sorun yoktur. Şahane cihazdır. Çok rahat kullanışı vardır.

Cihazla beraber şarj aleti ve kulaklık gönderilecektir. Garantisi bitmiş bir cihazdır. Servise hiç bir şekilde gitmemiştir. Tüm parçaları faal olarak çalışmaktadır.

Cihazla beraber kulaklık ve şarj aleti gönderilecektir..
    Fiyat olarak 160 TL diyerek pazarlığı açık bırakıyorum.

Samsung Monte

Samsung'un bence en şık telefonlarından birisidir. Kusursuz güzelliktedir. Telefonu alalı 1 seneden fazla oluyor. Ekrandaki jelatini dahi sökülmemiştir. Bir tane çizik yoktur sürekli kılıfla kullanılmış bir cihazdır. En çok güvendiğim ikinci telefonumdur kendisi. Kozmetik olarak 10 üzerinden 15 alır.

Telefonun tek kusuru klonlu olmasıdır. Şöyle ki. Cihaz İngiltere'den getirtilmiştir ve kayıt yaptırılacak pasaport bulunamamıştır. Bu yüzden elimde daha önceden çalışan ama 2 yıldır parçalanmış vaziyette duran E250'nin IMEI numarası Samsung Monte'ye aktarılmıştır. E250 tamamen pert durumdadır bu yüzden klonlu olduğu anlaşılmamaktadır. Dilerseniz pasaport kaydı yaptırabilirseniz orijinal Imeı numarasını yükletebilirsiniz. Orijinal Imei numarası kapalı değildir. O Imei numarası ile hat takılmamıştır. 1 yıldır Klon Imei ile kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. Monte ile beraber E250 telefonu da göndericem alıcıya. Yok ben istemem derseniz orijinal Imei yükleticem derseniz siz bilirsiniz.

Telefonla beraber gönderilecekler

Şarj aleti
    Kulaklık
    Kılıf gönderilecektir.

Faturası olması lazımdı ama hatırlamıyorum bulursam onu da göndericem.

Fiyat olarak 240 TL diyorum pazarlık her zaman açıktır.

Samsung E900

İlk dokunmatik telefonumdu ve göz bebeğim gibi baktım. Ancak yıllardır kullanıldığı için kozmetiği 10 üzerinden 5 alır. Dokunmatiklerinde sıkıntı yoktur. Sorunsuz bir cihazdır. Hala kullanılabilir cihazdır aktif olarak çalışmaktadır. Şarjı ortalama 2.5 gün gitmektedir.

Cihazın malesef kutusu yoktur. Şarj aleti veya kulaklık gönderilmeyecektir çünkü kayboldu.

Sadece cihaz gönderilecektir.

Fiyat olarak 50 Tl diyerek pazarlığı açık bırakıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 25 Eylül 2011; 20:03:44 >

• Hocam selam, bu telefonlara ihtiyacım olduğu için değil ismini gördüğüm için konuya girdim. Daha önce Ankara'da çiftlik buluşmasında tanışmıştık. Monteye çok para istiyorsun yurtdışı sıfırlarına bu parayı istiyorlar bilgine. Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.