Şimdi Ara

Satılık Yurt Dışı Kayıtlı Iphone 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1 yıldır kullandığım yurt dışından gelen kayıtlı Apple Iphone 3G 16 GB telefonumu satıyorum. Kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alacak bir cihaz. Tek kusuru çoğu Iphone cihazlarda olan şarj giriş yerindeki çatlak. Başka bir kusuru yoktur.

1 yıldır hiç bir şekilde yolda bırakmamıştır. 4.0 versiyon yüklü jailbreak unlock yapılmış hazır geldi bana. 1 senedir versiyonuyla oynamadım bile. Kılıfsız kesinlikle kullanılmamıştır. Cihazı çizebilecek hiç birşey yapılmamıştır. Ben nasıl aldıysam hala o şekilde duruyor. Ses açma kapama tuşu sorunsuz home tuşu muhteşemdir. Zaten telefon üstünde 4 tuş var ve en çok bu 2 tuş hata veriyor ama maşallah telefonumda kesinlikle öyle birşey yoktur hiç işlem görmemiştir.

Fotoğrafları birazdan ekleyeceğim.

Cihaz ile vereceklerim.

Orijinal kulaklık
    USB şarj kablosu
    Elektrik için adaptör
    Kılıf

Fiyat olarak 530 TL diyorum ve pazarlığı açık bırakıyorum.

Alan kişi pişman olmayacak.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Ekim 2011; 17:33:33 >

• hocam ne olursa olsun 3G yurtdışı cihaz ve software desteği yok artık fiyat revize şart sanırım
    hayırlı satışlar.
  • Eğer 3G 8GB ise fiyatta revize gerçekten şart.

Olması gereken değerin : 500 olduğunu düşünüyorum. Bu fiyatta satılmaz... Piyasa böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkemat

Eğer 3G 8GB ise fiyatta revize gerçekten şart.

Olması gereken değerin : 500 olduğunu düşünüyorum. Bu fiyatta satılmaz... Piyasa böyle...

16 GBlık versiyon.
  • Bu piyasada tas catlasin 550-575 civarina gider.
  • 600'e çektim arkadaşım daha ne yapıyım. Bedava veriyim isterseniz.
  • bedavadan baya pahalı bır cıhaz sonucta 3g onun edecegı rakam bellı sonucta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedavaya veriyim istiyorsanız.
  • Dostum satman çok zor ama hayırlı satışlar cihazın ederi 500 değildir.. 500'e 3Gs'ler var 500-550'ye.. Yurt dışı üstelik.. İyi satışlar
  • takas dusunurmusunuz
  • selam dostum, bildiğin gibi ürünlerde en büyük sorun şarj kısmında ki çatlaklar,ve ben aldığım takdirde arka kapağını değişriicem,bana güzel bi fiyat söylede alıcı olalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluay5

selam dostum, bildiğin gibi ürünlerde en büyük sorun şarj kısmında ki çatlaklar,ve ben aldığım takdirde arka kapağını değişriicem,bana güzel bi fiyat söylede alıcı olalım?

Ne gibi bir sorun? Kullanıcıdan kaynaklı bir çatlak değil sonuçta. Fabrikanın hatalı üretimi sonucu oluşan birşey. Arka kapağın orijinalini bulmanız imkansıza yakın.

Düz hesap 30 daha indiririm.
  • evet orjinal bulmam zor fakat bişekilde değiştirmek gerekir..elden alsak nasıl olur?nereden?
  • Herhangi bir sorun teşkil etmiyor kullanımında ama yine de siz bilirsiniz. Ankara'da nerden isterseniz elden alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.