Şimdi Ara

Yurt Dışı Kayıtlı Iphone Şebeke Sorunu…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 sene önce sıfır ve Yurt dışı olarak satın aldığım 14 Pro Max telefonumla çok tuhaf sorunlar yasıyorum. Telefonu alır almaz İmei kaydı yaptırmıştım. Sorunlarımı yazayım.

Öncelikle,

Operatörüm Turkcell. Telefonumda E-sim mevcut. Ve tek hat kullanıyorum.

Bu sorunları 10 görüşmenin en az 6’sında yapıyor.

Güncel kullanımda, webte gezinme sosyal medya kullanımı vs hiç bir sorunum yok. Ancak birini aradığımda yada biri beni aradığında sorunlar yasıyorum.

1-Birini aramaya çalıştığımda 10-15 saniye bekliyor sonra çalma sesi bana gelmeden arama iptal oluyor veya karsıdaki telefonu açıyor.

2-Birisi beni aradığında açmayıp meşgule alıyorsam o kişiye meşgul çalmıyor, hala aramaya devam ediyor. Haliyle duymadığımı sanarak tekrar aranıyorum.

3-Birisi beni aradığında telefonum çektiği halde kapalı görünüyor ve bana ertesi gün bir önceki günden arandığıma dair arayanı bil mesajı yolluyor turkcell.

4-Biriyle konusurken ilk 3-5 saniye ses gelmiyor sonra düzeliyor veya tam tersi ilk başta normal baslıyor sonrasında şebeke gidiyor konusma kesiliyor.

Imei kayıtlı olduğu için telefonu değiştirmek istemiyorum çünkü kimsenin işine yaramayacak. Sorun operatör de mi Btk da mı yoksa telefonda mı bilmiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tynplus -- 10 Kasım 2024; 21:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paristen alınma 15Pro max cihazda da benzer sorunlar yaşıyordum.

Turkcell kullanıyorum sim kartımı değiştirmedim önceki telefonumda da bu sim kartı kullanıyordum. Benzer sorunları yaşadım. Arayan bazen ulaşamıyordu telefon çektiği halde. Ve konuşurken kısa süre ses gidip geliyordu. Suanlık sorun geçti gibi. Turkcell'i aradım hatta güncelleme yaptım dedi telefonu kapatıp açmamı gerektiğini söyledi. Ondan sonra problem yaşamadım. Yaşıyorsam da şuan farkında değilim. Hatta kesinti olmuyor, telefonun kapalı diye söyleyen de olmuyor. Düzeldi herhalde diye düşünüyorum.

Düzelmeseydi SimCard'ta sorun var diyerek yeni kart çıkaracaktım veya E-Sim'e geçmeyi düşünüyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İphone
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.