Şimdi Ara

SATILIK Samsung SyncMaster 794MB (MagicBright) 17' ---45 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selam

"0" ayarında nerdeyse hiç kullanmadık.. garaj arabası derler ya benimkide garaj monitörü :) Normalde laptop kullanıyorum fakat birde kasa toplamayı düşünüyorum LCD almayı planlıyorum bu yüzden satıyorum ... FİYAT : 45 TL

izmir içi elden verebilirim..

birkaç upload..
     SATILIK Samsung SyncMaster 794MB (MagicBright) 17'  ---45 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLuLL -- 24 Mayıs 2011; 17:36:44 >

• Çok güzel bir monitör. eski monitörüm. :) şu an samsung lcd 932gw kullanıyorum. 794mb tercih ederim.gözü hiç yormuyor. yer kaplamasa alırdım. alıcak arkadaş düşünmeden alsın.kaçırmasın. hayırlı satışlar...
  • efsanedir kendileri
  • pm attım
  • 40-50 liraya 19" olanını sitede satan hatta satamamaktan yakınan bir kaç arkadaş vardı, ben kendim 40 liraya 19"in efsanesini sattım bir ay kadar öncehttp://forum.donanimhaber.com/m_49017761/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49017761

Hayırlı satışlar güzel monitör
  • Hala kullanmakta olduğum monitör.Biraz sinirli bir insan olduğumdan tekme tokat girmişliğim,yumruk manyağı etmişliğim çoktur.Bana mısın demedi.Göz yormaz renkleri de iyidir.Yerim olsa bunu da alıp yan yana kullanmak isterdim doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.