Şimdi Ara

SATILIK Canon 50mm f/1.8 II LENS 175TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Lens neredeyse hiç kullanılmadı , sıfır diyebilirim. Amerika'dan alındığı için faturası , garantisi yoktur.

FİYAT 175 TL

İzmir içi elden verebilirim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLuLL -- 25 Kasım 2012; 14:45:16 >

• Vatanda 244 lira..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Vatanda 244 lira..

Bende ne zaman revize etsem diyordum iyi oldu

Fiyat revize 175 TL
  • izmirde olsam alırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep Kartal -- 29 Kasım 2012; 22:10:46 >
  • Fotografium da sıfırı 213.5 tl ve kutulu 2 yıl garantili. Bu şartlar altında hem garantisiz hemde kullanılmış bir ürünü sadece 38.5 tl düşüğüne vermeniz biraz pahalı değilmi? Böyle bir lens arıyorum ancak hakikaten düzgün bir fiyat verenden alıcam. Yanlış anlamayın ama gerçekten fiyat pahalı dostum

Not: bu benim görüşüm sadece. Yanlış anlaşılmalara yol açmak istemem elbette. Bu ilan her türlü yoruma açık olduğu için yazdım sadece. Saygılarımla...
  • Amerika fiyatı 171 liraya geliyor. Aynen ben de almayı düşünüyorum ama bu fiyatlarla değil.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/12142-GREY/Canon_2514A002_Normal_EF_50mm_f_1_8.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Amerika fiyatı 171 liraya geliyor. Aynen ben de almayı düşünüyorum ama bu fiyatlarla değil.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/12142-GREY/Canon_2514A002_Normal_EF_50mm_f_1_8.html

Dolar ne zaman 1.5 'a düştü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLuLL

quote:

Amerika fiyatı 171 liraya geliyor. Aynen ben de almayı düşünüyorum ama bu fiyatlarla değil.

Dolar 1.5'a düşmedi. Matematik basit. 95$*1.8=171TL. Vergi de yok online alışverişte (ya da bazı eyaletlerde). Hadi vergi de olsun. 171TL*1.08=185TL.

Siz daha pahalıya almış da olabilirsiniz. Ama bu fiyat amerikada ikamet eden herkesin anında alabileceği fiyat. Türkiye fiyatını da yukarıda arkadaş belirtmiş zaten.

İlanınızı baltalamaya çalışmıyorum. Piyasa böyle. Siz de heralde o fiyattan açacaksınız ilanı. Almayı düşünüyorum fiyatından dolayı almıyorum mesela ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 6 Aralık 2012; 21:21:05 >

• quote:

quote:

quote:

Dolar 1.5'a düşmedi. Matematik basit. 95$*1.8=171TL. Vergi de yok online alışverişte (ya da bazı eyaletlerde). Hadi vergi de olsun. 171TL*1.08=185TL.

Siz daha pahalıya almış da olabilirsiniz. Ama bu fiyat amerikada ikamet eden herkesin anında alabileceği fiyat. Türkiye fiyatını da yukarıda arkadaş belirtmiş zaten.

İlanınızı baltalamaya çalışmıyorum. Piyasa böyle. Siz de heralde o fiyattan açacaksınız ilanı. Almayı düşünüyorum fiyatından dolayı almıyorum mesela ben.

Pazarlık payı da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLuLL -- 6 Aralık 2012; 23:15:01 >

• quote:

Pazarlık payı da var..

Pazarlık değil de. Benim Tamron 17-50mm f.2.8 gibi bir lens alma fikrin varsa 50mm'ye de ben talip olurum.
  • quote:

quote:

Pazarlık payı da var..

Pazarlık değil de. Benim Tamron 17-50mm f.2.8 gibi bir lens alma fikrin varsa 50mm'ye de ben talip olurum.

Yok hocam teşekkürler..
  • pm attım uzun zamandır bu lensi arıyorum. anlasırsak almak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.