Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG T22B300 22'/56 FULL HD TELEVİZYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar elimde sadece PS4 için kullandığım 22'/56 Ekran televizyonum daha büyük bir televizyona geçeceğim için satılıktır.
    Televizyonun herhangi bir problemi bulunmayıp, herhangi bir düşme, devrilme veya çarpma gibi bir durum yaşanmamıştır. Kasa ve kumandası orjinal herhangi bir hasar, çizik vs bulunmamaktadır.

Ürün Bimeks'ten faturalıdır ve fatura tarihi: 13.06.2013'tür. Takriben 1 yıl daha garantisi devam etmektedir. Ürünün kullanım klavuzu, kitapçıkları, garanti belgesi ve kutusu bulunmaktadır. Ürün sıfır hali gibi paketlenip alıcıya elden veya kargo ile teslim edilebilir.

Not: Şuan için ürün fotoğraflarını ekleyemiyorum., yarın ürün fotoğrafları eklenecektir.

"Ürünün yanında HDMI çoğaltıcı cihaz hediye edilecektir."

Satış Fiyatı: 400 TL'dir. Kargo alıcıya aittir. İsteğiniz doğrultusunda SanalPazar ilanı açılabilir. Tekliflerinizi PM vasıtasıyla iletebilirsiniz. PM'lere anıdna yanıt verilir.

Televizyonun genel özellikleri şu şekildedir:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 10 Haziran 2014; 14:28:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Teknosada sıfırı 449 tl.
    Fiyatta revize şart.Sıfır fiyatı üzerinden güzel bir fiyat verilirse ben ciddi alıcıyım.
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Öncelikle iletinizi geç gördüm kusura bakmayın. İletiniz üzerine Teknosa ve Hepsiburada sitelerine ufak bir göz attım ve filtrelediğimde,

Teknosa'da LG/Philips marka TV'leri ortalama 550 TL civarında,
    Hepsiburada'da ise, Samsung TV 499 TL'den satılmakta gözüküyor. Siz bahsi geçen ürünü PM ile veya buradan paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• old_hand kullanıcısına yanıt
    Kaç gündür tv araştırmaktan kafam allak bullak ilanları karıştırmışım o philips marka bir tv idi.
    ilan sahibinden özür diliyorum yanlış bilgilendirme için.
    iyi satışlar diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.