Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung U32H750 4K Gaming Monitör Satın Al 17 Şubat 2023 09:09 1 1 Satılık Samsung U32H750 4K Gaming Monitör Merhabalar linkteki monitör satılıktır. Ben ikinci sahibiyim forumdan bir arkadaştan satın aldım, kutusu aksesuarları mevcuttur. Herhangi bir çizik sorun vs bulunmamaktadır. Ps5 için kullanıyordum TV aldığım için kutulayıp kaldırdım. Fiyat 5000 düşünüyorum, kargo alıcıya aittir. Çanakkale'de elden teslim edebilirim.https://www.epey.com/monitor/samsung-lu32h750ummxuf.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Macbook pro Satılık 2015 Mid 2.2 ghz core i7 16 gb ram 256 gb ssd--9.000 TL Satılık AirPods pro 1. nesil + silikon kılıf + yedek kulaklık ucu--İNDİRİM [SATILDI] Apple USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü Satılık Samsung U32H750 4K Gaming Monitör