Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAPPHIRE HD 5770 VAPOR-X Satın Al 14 Mart 2012 14:21 1 1 SATILIK SAPPHIRE HD 5770 VAPOR-X Arkadaşlar,laptop almaya karar verdiğimden dolayı ekran kartımı satıyorum.Sapphire HD 5770 Vapor-X modelidir.Arkadaşlar,ürüne kesinlikle ve kesinlikle overclock vb. şeyler yapılmamıştır.Taktım driver yükledim kullandım.Ürünün yanında crossfire kablosu,güç kablosu,vidaları,süngeri dahil yollanacaktır.Başka hiç bir şey yapılmamıştır.23 Nisan'da hepsiburada'dan aldım.Faturası,garanti belgesi herşeyi mevcuttur.Faturada 1 adet de PSU yazıyor ona aldırmayın.Driver CD'sinin resmini çekmeyi unutmuşum,o da ürünle birlikte yollanacaktır.Kargo ücreti alıcıya aittir.Ürün satışı GG üzerinden de olur.GG harici,para elime geçmeden ürünü yollamam.İyi günler.12.03.2012 Güncellendi.Ürün,konuyu açtıktan sonra satamamamdan dolayı hala yatmaktadır.Toplam 23 gün kullanabilmiştim.Şuan telefondan giriyorum.Ürünün 2 ay civarı hala garantisi var sanırım.Ürünü aldığım haliyle,kutusuyla,süngeriyle cdsi ile faturasıyla vereceğim.Eksik olan hiçbir şeyi yok.Bulabileceğiniz en temiz 5770 ' tir emin olabilirsiniz.Fiyat=195 TL ------> 175 TL'ye düştü.Pazarlık sözkonusu değildir. Not:Acil ihtiyacım olduğu için düşürdüm fiyatı.Bu fiyattan daha fazla düşmeyecek çünkü daha azı işimi görmüyor,evde çürüsün daha iyi. Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Mart 2012 Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAPPHIRE HD 5770 VAPOR-X Satılık; Palit ATI HD 3650 512 MB DDR2 HDMI DVI
Fiyat düştü. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAPPHIRE HD 5770 VAPOR-X Satılık; Palit ATI HD 3650 512 MB DDR2 HDMI DVI
bence sen önce profilini aç.nerde oturduğunu vs. belirt. önce parayı kimse sana göndermez bu forumda. saygılar.
quote:Orijinalden alıntı: researcher12 bence sen önce profilini aç.nerde oturduğunu vs. belirt. önce parayı kimse sana göndermez bu forumda. saygılar. Kusura bakmayın unutmuşum profilimi açmayı. Ama direk yargılamadan uyarmak gibi bir onurlu davranış bekledim sizden,hata yapmışım.Tekrar kusura bakmayın. Ayrıca,referansı olanlara önce ürünü ben göndereceğim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAPPHIRE HD 5770 VAPOR-X Satılık; Palit ATI HD 3650 512 MB DDR2 HDMI DVI