Şimdi Ara

Satılık Sennheiser RS 170 Kablosuz Kulaklık - Şok Fiyat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RS 220 alacağımdan dolayı Elimdeki Dubai (Deira City Centre - Sharaf DG Mağazası) den almış olduğum Sennheiser RS 170 Kablosuz Kulaklığı satışa sunuyorum. Ürünü Şubat 2012 ayında aldım. Orjinal kendi kutusu bile sapa sağlam durmaktadır. Ürünlerimi çok temiz ve titiz kullanmaya özen gösteririm. Kutularını bile atmam. İçerik fulldür. Kutu içeriği eksiksiz gönderilecektir.

Garanti Türkiye'de geçiyormu bilmiyorum. Sennheiser Türkiye Distribütörü Metan'a mail attım cevabı bekliyorum. Ürünün kolay kolay bozulacağını sanmıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir kulaklık. Bende çok titiz kullandım, herhangibir düşürme vs. asla olmadı.

Ürün için istediğim Fiyat 350 TL'dir. Az da olsa pazarlık mümkündür

Sanalpazar / GittiGidiyor / Sahibinden sitelerinde ilan açılır. Takas düşünmüyorum.

Satılık Sennheiser RS 170 Kablosuz Kulaklık - Şok Fiyat!

Ürünün Türkiyedeki fiyatı aşağıdadır:

http://www.sanalmarketim.com/urun/b85448250c3d3152b127721bc6ccc219/SENNHEISER-RS-170-Kablosuz-Kulaklik-%28Siyah%29

Ürünün genel özelliklerini yazayım;

Kablosuz kulaklıklar değişik şekil ve boyutlarda olabilir fakat sadece çok azı RS 170 kadar iyi bir performansa sahiptir. Bu kablosuz kulaklık sistemi, aynı zamanda hem bir "hızlı-şarj" tabanı ve yerleştirme istasyonu olarak görev yapan çok-amaçlı bir verici ve bir çift kablosuz kulaklıktan oluşur. RS 170, Kleer'in sıkıştırılmamış dijital kablosuz ses iletim teknolojisini kullanır. Etkili menzili 80m (görüş hattı) olup, en fazla 4 kulaklığı aynı anda çalıştırabilir.
    RS 170, zengin, hacimli (güçlü) ve detaylı ses reprodüksiyonuna sahiptir ayrıca 2 adet değiştirilebilir dinleme modu bulunur: size güçlü bas cevabı sunan Dinamik Bas ve sanal surround ses efektleri yaratan Surround Ses; müzik dinlerken ya da film izlerken her ikisini birden kullanabilirsiniz.
    Kulaklıkların suni deri pedleri ve kafabandı yastıkları üstün konfor sağlarken kapalı, çevresel tasarımı ise ses sızıntılarını önler.

Özellikler
    * Kleer'in sıkıştırılmamış ses iletim teknolojisine sahip kapalı, çevresel dijital kablosuz kulaklıklar
    * Temiz ve ayrıntılı ses üretimi sağlayan güçlü neodimyum mıknatıslara sahip dinamik dönüştürücü sistemleri
    * Çok-fonksiyonlu verici – aynı zamanda "hızlı-şarj" tabanı ve yerleştirme istasyonu olarak görev yapar.
    * Çok-alıcılı transmisyon - Maksimum 4 kişi aynı anda, aynı ses kaynağından müzik dinleyebilir.
    * Dinamik Bas ve Surround Ses dinleme modları
    * Daha rahat ve güvenli kullanım sağlayan ergonomik ve ayarlanabilir kafabandı
    * Üstün konfor sağlayan suni deri kulaklık pedleri ve kafabandı yastıkları
    * Kurulum gerektirmez – Sadece takın ve çalıştırın!

Teknik Özellikler]Kulaklık
    Frekans Aralığı: 18 - 21.000 Hz
    Empedans: 32 ohm
    Ses Basınç Seviyesi(SPL): 110 dB
    Toplam Harmonik Distorsiyon(THD): 1 kHz ve 100 dB SPL'de < %0.5
    Dönüştürücü Prensibi: Kapalı, Dinamik
    Kulaklık Tipi: Earcup
    Çalışma Süresi: Yaklaşık 24 saat
    Şarj Süresi: Yaklaşık 16 saat
    Güç Besleme: 2 NiMH, AAA Pil, 1,2V, 600mAH
    Ağırlık: Yaklaşık 216gr (Pil Hariç)
    Verici
    Ses Girişi: 3.5mm stereo
    Ses Çıkışı: RCA
    Sinyal-Gürültü Oranı: 85 dBA (0.5 Vrms, 1 kHz)
    Güç Tüketimi: < 0.5W
    Güç Besleme: 5 V CC, 500 mA
    Boyutlar: 12,5cm x 11,2cm x 23,0cm
    Sistem Gereksinimleri
    Modülasyon: MSK Dijital
    Taşıyıcı Frekanslar: 2.4 - 2.48 GHz
    Mesafe: Açık alanda yaklaşık 80m
    Çalışma Sıcaklığı: 0 - 40 C

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 3 Eylül 2012; 8:45:40 >

• Fiyat revize edilmiştir. Acil satılıktır...
  • Size nasıl ulaşabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel mi?
  • Güncel mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.