Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK (SIFIR)[130tl]Cat Colorado Black Nubuk Erkek Bot - 44 numara Satın Al 23 Şubat 2017 09:14 1 1 SATILIK (SIFIR)[130tl]Cat Colorado Black Nubuk Erkek Bot - 44 numara ürün hepsiburadadan alınmışdır faturası mevcuttur 44 numaradır. malesef aldığımda denememişdim istanbulda olmadığım için, denediğimde ayağıma büyük geldi o yüzden satmak istiyorum, hepsiburada cat coloradoürün budur istediğim fiyat *GÜNCELLENDİ: 130TL'dir tercihen istanbul içinde elden teslim etmek isterim, böylece deneyip alabilirsiniz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Alan Wake 2 Epic Games Kodu Satılık MSI 1080 Ti aero SAĞ (R) AIRPODS KULAKLIK 2. NESİL A2032.(190 TL) [TAKASLIK]i5-4670-AsusZ87-MPlus-KingstonHyperxFURY-16Gb1866Mhz-CoolerMasterHyper212EVO
Noxco kullanıcısına yanıt şahsen ben severim nubuk ayakkabıları, temizlik konusunda özel boyası var ama onu kullanmak lazım. Zaten çoğu büyük firma botlarında nubuk deri kullanır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Alan Wake 2 Epic Games Kodu Satılık MSI 1080 Ti aero SAĞ (R) AIRPODS KULAKLIK 2. NESİL A2032.(190 TL) [TAKASLIK]i5-4670-AsusZ87-MPlus-KingstonHyperxFURY-16Gb1866Mhz-CoolerMasterHyper212EVO
jrvirus kullanıcısına yanıt Siyah pırıl pırıl parlayan deriye hayranım bende. Ve siyah deri olsa hemen almıştım. Nubuk olması benim açımdan iyi olmadı :)