Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Sıfır AMD Ryzen 7 7800X 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Sıfır AMD Ryzen 7 7800X 3D
    * İşlemcinin dış kutusu açılmıştır, iç plastiğinden çıkartılmamıştır. Üstünde çizik toz bulana bedavaya bırakırım.
    * Oyunlarda 7900X 3D, 7950X gibi üst seviye işlemcileri geçmektedir.
    * 104 MB L3 Belleği vardır.
    * Fiyat Pazarlıksız 11000 TL. Son Fiyattır.
    * Takas düşünmüyorum, teklif etmeyin sadece nakit.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul, Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.Bende r7 7700 var, kafamı kurcalıyor bu işlemci, geçmek mantıklı olur mu?

• gOkO kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.
    Hocam sizdeki islemciyle oyunlard ortalama %10 fark var. Yani daha alt sinif bi islemciniz olsa direk farki hissederdiniz ama bu durumda ben birsey diyemem, karar sizin :)

Ornek karsilastirma icin:

thegamroneyoutube
    RYZEN 7 7700 vs RYZEN 7 7700X vs RYZEN 7 7800X3D || RX 7900XTX || PC GAMES TEST ||
    https://www.youtube.com/watch?si=YBxcc3fvP_qtFPnA&v=SmMgm3BxM4c&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Knight of Rose kullanıcısına yanıt

Bende incelemelere bakıyordum şimdi de çok fark yok gibi. İşin aslı 7700 ün önbelleği yükseltilmiş hali gibi. Dediğiniz gibi uygulamalarda 7700 le hemen hemen aynıyken oyunlarda %10 gibi fark var. Cevabınız için de çok teşekkür ediyorum...

• Aynen hocam, dedigim gibi bir onceki sinif olsaydi kesinlikle onerirdim ama %10 eger yuksek hz verebilen bir monitorunuz yoksa biraz gereksiz gibi.
    İyi gunler dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İslemci @sp33d3d nickli arkadasa satilmistir, iyi gunlerde kullanmasini dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.