Şimdi Ara

SATILIK SIFIR FUJIFILM S2700HD 12.2 MP + 18x ZOOM + 3.0' LCD - HEMDE BU FİYATA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Fujifilm FinePix S2700HD 12.2 MP 18x Optik Zoom 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

SATILIK SIFIR FUJIFILM S2700HD 12.2 MP + 18x ZOOM + 3.0' LCD - HEMDE BU FİYATA !

Ürün sıfırdır , kutusu bile açılmamıştır.Hiç bir sorunu yoktur , ürüne ilk dokunacak kişi siz olacaksınız.

2 yıllık garantisi vardır.

Eğer isterseniz gittigidiyor , sahibinden GET , sanalpazar da ilan açıp güvenilir bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Ankara içi elden teslim verebilirim.

Fiyat : 370 TL

Not : 300 TL gibi komik fiyatlar teklif etmeyiniz.Benim fiyatım zaten çok uygundur , bu fiyattan biraz pazarlık olabilir , 300-320 gibi fiyata vermeyi düşünmüyorum.

Ürünün normal fiyatı 465 TL civarı.Aşağıda fiyat analizleri vardır.Benim fiyatım 370 TL'dir.

Fiyat 1

Fiyat 2
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambaras -- 11 Ağustos 2011; 22:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msamy

http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makineleri/fujifilm-finepix-s2700-12-mp-18x-optik-zoom-3-0-lcd-dijital-foto-makinesi_03.003.4255.0110.htm

bakın bakalım burada kaç lira kargo dahil fiyat

Benim sattığım fiyat 370 TL'dir.Gördüğüm kadarıyla sitede indirime girmiş hali 399TL'dir.

Benim o üründen hiç bir farkı yoktur.Ayrıca bir indirim daha yapabilirim alıcıya.

• Havale,Tek Çekim:
    379.05 TL

burayı insan unutmak isterse unutur tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

Havale,Tek Çekim:
    379.05 TL

burayı insan unutmak isterse unutur tabiki

Pardon okumamışım.Zaten her türlü daha uygun benim fiyatım.Amacınız belli.Ben o fiyattan daha aşağı satıyorum , bir de pazarlık payını düşünürseniz benim ki çok daha uygundur.
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: coşkunkumral

Pm

Cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel ürün Conrad otelde bir iftar menü fiyatı ile aynı (: hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 8 Ağustos 2011; 20:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Güzel ürün Conrad otelde bir iftar menü fiyatı ile aynı (: hayırlı satışlar..

Teşekkürler.
  • param olsa 1 dk düşünmeden alırdım da hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantikk

param olsa 1 dk düşünmeden alırdım da hayırlı satışlar

Bulursan beklerim, kısmet işi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambaras -- 8 Ağustos 2011; 23:08:58 >
  • Takip
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.