Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır Hibsan Çift Motorlu 2 Adet Karbon Filtreli Aspiratör Satın Al 14 Temmuz 2022 14:31 1 1 Satılık Sıfır Hibsan Çift Motorlu 2 Adet Karbon Filtreli Aspiratör Merhaba arkadaşlar. Cihazı 2. ayın 21'inde almıştım, sadece bir kez denemek amaçlı çalıştırdım. Elektrik kablosu kısa olduğu için kendim ekleme yaparak uzatmıştım. İki adet karbon filtresi dahil. Faturası, kutusu duruyor. Mutfak oturma alanımıza çok yakın olduğu için sesinden rahatsız olduk kullanmadık. 2 yıl garantisi devam ediyor. Kargo alıcıya ait olacak şekilde kargo yapılır. İstanbul içi elden teslim almak isteyen gelip alabilir. Fiyat sondur, lütfen pazarlık teklif etmeyin. Ürün hepsiburada üzerinden alındı.Link: https://www.hepsiburada.com/hibsan-beyaz-surgulu-aspirator-2-adet-karbon-filtre-p-HBV00000NTDILSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 21 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam (10 Oyun) - GOG (59.99$ Bakiyeli) Satılık 2 Adet Sıfır Hesap - Mail Dahil - Uygun Fiyat Satılık Sıfır Hibsan Çift Motorlu 2 Adet Karbon Filtreli Aspiratör Satılık GOG Hesap - $59,99 Cüzdan Bakiyeli - 100 TL'den Açık Arttırma