Şimdi Ara

###Satılık sıfır Killzone 3 ve Darksiders###SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    sıfır jelatinli ve tr bandrollü killzone 3
    kutulu çiziksiz darksiders

ikisi toplam:80 tl > 75 tl > 70 TL

istanbul küçükçekmece cennet mah. metrobüs durağından elden teslim yapabilirim.diğer yerlere alıcı ödemeli kargo yaparım

pm ile iletişime geçebilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoguzZ92 -- 28 Ekim 2011; 18:15:15 >

• dostum ben de çekmecedeyim
    darksiders için takas kabul edersen.aşağıdakilerden istediklerin ile takas ederim.
    hellboy the science of evil
    white knight chronicle
    oblivion goty
    assasain creed 1
    resistance 1
  • ilk tercihim ikisinide satmak çünkü battlefield 3 önsipariş verdim bunlar boşuna durmasın diye satıyorum teklifin için saol
  • fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum yoksa yanılıyor muyum neden kimse almadı.
  • Hocam millet peste fifada ragede 2k12de olduğundan satış olmamıştır, siz içinizi rahat tutun, güzel fiyatlar
  • ikili fiyat gayet makul, ikili alana kargo beleş diyebilirsin belki, ptt kargo ile 4,5 TL adrese teslim.
    Oyunlar piyasanın en iyilerinden, alanın pişman olmayacağı cinsten. Tek alım için ise killzone3 fiyatını düzenleyebilirsin, belki 45 TL olabilir, fakat darksiders'ın fiyatı tam.
    hayırlı satışlar...

Yeri gelmişken NOT:
    Oyunları kargolarken, kalın bir karton parçası ile sarmalamayı unutmayalım arkadaşlar. Kargo masrafı artmaz kesinlikle, ama oyunu taşınma sırasındaki gelecek zararlardan kurtarmış ve referansımızda kargoya 3 yıldız yememiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 13 Ekim 2011; 19:58:35 >
  • dostum darksiders ta kampanya var 2 oyun alana sıfırı 25 e geliyor.Killzone 3 sıfırı 212 mediamarkt ta 49 lira .yanlış anlama sordun diye yazıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alker

dostum darksiders ta kampanya var 2 oyun alana sıfırı 25 e geliyor.Killzone 3 sıfırı 212 mediamarkt ta 49 lira .yanlış anlama sordun diye yazıyorum.

bilgi verdiğiniz için teşekkürler fiyatı düşürdüm
  • kardeş, dh.forum da oyunların ucuza satılmasını savunur, kendim de aldığım oyunları ucuza satmaya çalışırım, bence taban fiyata kadar indin, forumda bu fiyatların altından kimse oyununu vermez, kim ne derse desin, daha fazla inme bence, aldanmış olursun...
    Killzone3 sıfır, darksiders da sıfır gibidir büyük ihtimal, 70 TL den aşağı bulunmaz bu oyunlar.
    Normalde dh.forumda oyunların fiyatlarını normalleştirmeye çalışırız, ilk defa daha fazla fiyatı indirme diyorum
    Yine de sen bilirsin tabi, dh.forum un ucuz oyunlar fazla durmaz, cart diye satarsın, bende ikisi de var, olmasaydı ben alırdım mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.