Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ SAMSUNG 850 EVO 250 GB SSD Satın Al 17 Mayıs 2016 18:52 1 1 SATILIK SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ SAMSUNG 850 EVO 250 GB SSD YURT DIŞINDAN ALINMA KUTUSU AÇILMAMIŞ SIFIR SAMSUNG EVO 850 250 GB SSD İHTİYACIM KALMADIĞI İÇİN SATIYORUM İSTANBULDA ELDEN TESLİM ŞEKLİNDE SATIŞ DÜŞÜNÜYORUM DİĞER İLLERE ÖNCE ÖDEME SONRA KARGO ŞEKLİNDE SATIŞ OLABİLİR 280 TL TAKAS ASLA DÜŞÜNMÜYORUM TAKAS MESAJLARINA CEVAP VERİLMEYECEKTİR PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat çok iyi !!! Asus Cerberus 8GB GTX 1070 Ti 3yıl TR Garantili Kutulu Faturalı Silinsin SATILIK SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ SAMSUNG 850 EVO 250 GB SSD SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA SSD SANDISK ULTRA 2 240GB 550/500 Mb HIZINDA
cihaz kapalı kutu sıfır urun internette vardır aradıgınız testler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat çok iyi !!! Asus Cerberus 8GB GTX 1070 Ti 3yıl TR Garantili Kutulu Faturalı Silinsin SATILIK SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ SAMSUNG 850 EVO 250 GB SSD SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA SSD SANDISK ULTRA 2 240GB 550/500 Mb HIZINDA