Şimdi Ara

SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA SSD SANDISK ULTRA 2 240GB 550/500 Mb HIZINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SIFIR ACILMAMIS KUTUSUNDA SANDISK ULTRA 2 240GB

OKUMA HIZI 550 YAZMA HIZI 500 Mb SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA SSD SANDISK ULTRA 2 240GB 550/500 Mb HIZINDA
    SATA 3.0

FİYATI 310 TL

MESAJ İLE ULASINIZ LUTFEN

http://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-ultra-ii-120gb-sdssdhii-120g-g25-fiyati,4047718.html fikir vermesi acısından 120gb olanın satıs fiyatlarının linki.240 olanını bulamadım bu sekilde ondan 120gb linki koydum
    http://www.n11.com/sandisk-240-gb-ultra-ii-ssd-sdssdxp-240g-g25-P42912171
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/57865/SANDISK-ULTRA-II-240GB-SATA3-550-500
    http://www.mekik.com.tr/asp/show_stock.asp?product=SDSSDHII-240G-G25

İSTANBUL İCİ ELDEN TESLİM EDİLİR ATAKOY YA DA KADIKOY OLABİLİR

TAKAS ASLA YOKTUR
     SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUDA SSD SANDISK ULTRA 2 240GB 550/500 Mb HIZINDA

Sandisk 'e telefonla sormamın yanı sıra mail ile de garanti olayını sormuştum ve cevap gelmiş. Uluslararası 3 yıl garantili ürün.
    Gelen mail şöyle :

Subject
    International Warranty

Discussion Thread
    Response Via Email (Samantha S.) 11/28/2014 06:09 PM

Dear,

I understand that you would like to receive information regarding the warranty of the 240GB SSD Ultra II.

We are glad to inform you that the specific drive carries a 3-year international warranty; you may read additional information on warranty terms on the following web page:
    SanDisk Manufacturer's Warranty
    No matter where you purchase the drive from, the warranty will apply in your country as well.

We would advise you to register the product upon purchase to validate the warranty.

Click here to register your product online.
    Please provide us your phone number (for technical support call back only)

We remain at your service for any additional information or assistance.

Best regards,

Samantha S.
    SanDisk Technical Support

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilan -- 24 Şubat 2015; 9:18:23 >

• tek bir sebep değil bir suru sebep sayabilirim. V300 serisi kingstonun en zayıf en basarısız serisidir.bu sitede arama kısmına v300 yazıp yorumları okuyun kendiniz görün bence.benim sattıgım ürünle uzaktan yakından alakası yok.benim sattıgım ürüne denk sayabilecegimiz kingston serisi hyperx 3K hadi bilemedin fury serisidir.ama tabi ki tercih sizin.
    isteyen istedigi ürünü alır herkesin bir butcesi ve ssd icin ayırabilecegi rakam vardır.benim satıgım ürünün aynısını koy karsıma aynı fiyata ondan sonra elestir.lutfen elmayla armut karısmasın.
  • draneun kullanıcısına yanıt
    senin verdiğin linkteki ssd kingstonun en alt kategorideki ssdsidir.en üstte hyperx var ortada bu pluas var en son sırada da senin verdiğin ssd var.plusun diğer bir artısı da yazma okuma da da sıkıştırlabilir yada sıkıştrılamaz verinin aynı sayılması ve aynı performası vermesi.

Lütfen konulara direk link vermeden önce ssdlerle ilgili burdan biraz araştırma yap.

http://forum.donanimhaber.com/m_39385485/tm.htm
  • Sagolsun arkadas da açıklamış da konu biraz daha açıklığa kavuşmuş. Sonuçta her SSD aynı değildir. Bu SSD işi teknik bir iş iyice okuyup araştırmadan almak olmaz. Yoksa sadece kapasitesine bakıp alırdık ama tek kriter kapasite değil.
  • Garantisi kaç yıl ve kim sağlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalinuxx

Garantisi kaç yıl ve kim sağlıyor?

Sandisk 'e telefonla sormamın yanı sıra mail ile de garanti olayını sormuştum ve cevap gelmiş. Uluslararası 3 yıl garantili ürün.

Gelen mail şöyle :

Subject
    International Warranty

Discussion Thread
    Response Via Email (Samantha S.) 11/28/2014 06:09 PM

Dear,

I understand that you would like to receive information regarding the warranty of the 240GB SSD Ultra II.

We are glad to inform you that the specific drive carries a 3-year international warranty; you may read additional information on warranty terms on the following web page:
    SanDisk Manufacturer's Warranty
    No matter where you purchase the drive from, the warranty will apply in your country as well.

We would advise you to register the product upon purchase to validate the warranty.

Click here to register your product online.
    Please provide us your phone number (for technical support call back only)

We remain at your service for any additional information or assistance.

Best regards,

Samantha S.
    SanDisk Technical Support

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.