Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık *SIFIR* New Balance 574, 44 Numara Satın Al 25 Mayıs 2016 09:46 1 1 Satılık *SIFIR* New Balance 574, 44 Numara İlana konu olan ürün 4 Mayıs tarihinde Ankamall - Superstep mağazasından alınmıştır. Bir kez bile denenmemiş olup kutusunda sıfırdır. 295 TL'lik faturası mevcuttur. Ürün sıfır olduğu için fotoğraf yüklemeyi gerek duymuyorum. Bilgi vermesi amacıyla ilgili link:http://www.boyner.com.tr/urun/new-balance-gunluk-ayakkabi-2451378-520193331-100001216-500202.html 2016 yaz sezonu ayakkabısı olup, elden çıkması amacıyla 240 TL sondur. Hijyenik sebeplerden dolayı iade kesinlikle alınmayacaktır. Ankara içi elden satış mümkündür.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Edit: "200 TL olsun hemen alıyorum", "Kargo da senden olursa alayım" diye mesaj atan arkadaşlar için satılık ürünüm yoktur. Aynı ürünü mağazasından 295 TL'ye alabilirler. Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 Günlük Satılık Hitman Complete Season Steelbook PC [90 TL] [ANK] Orijinal Lisanslı Yüzüklerin Efendisi Gümüş Yüzük [3 Adet] Ankara İçi Versatil (Mekanik) ve Dolmakalem Alınacaktır Satılık Sıfır Cross Roller Kalemler
"200 TL olsun hemen alıyorum", "Kargo da senden olursa alayım" diye mesaj atan arkadaşlar için satılık ürünüm yoktur. Aynı ürünü mağazasından 295 TL'ye alabilirler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 Günlük Satılık Hitman Complete Season Steelbook PC [90 TL] [ANK] Orijinal Lisanslı Yüzüklerin Efendisi Gümüş Yüzük [3 Adet] Ankara İçi Versatil (Mekanik) ve Dolmakalem Alınacaktır Satılık Sıfır Cross Roller Kalemler