Ürünü Boss Bilişim'den aldım; garantisi ve faturası mevcuttur. Okuma/yazma hızı, kalite ve dayanıklılık açısından piyasadaki en iyi ürünlerden birisidir. Ürünün tedarik süreci uzadığı için başka bir M.2 almak durumunda kaldım. Kargo bugün elime ulaştı ve şuanda ihtiyaç fazlası, bu yüzden satmaktayım. Ürünün kutusundaki jelatini söküp içine bakmak için bile açmadım. Kapalı kutu, sıfır, mağazadan alacağınız herhangi bir üründen farksız durumda teslim edilecektir. Sadece nakit olarak satılıktır, lütfen takas vs. teklif etmeyiniz. Ankara içi elden teslim edebilirim, diğer şehirlere de kargosu en güzel ve en özenli şekilde istenilen kargo şirketiyle gönderilecektir. Alışveriş önce ödeme sonra ürün teslimi şeklindedir. Güven konusunda oluşan soru işaretleri için referanslarıma bakabilirsiniz. Fiyatta ufak da olsa pazarlık payı mevcuttur. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
https://www.silicon-power.com/web/product-US70
PCIE Gen 4x4 arayüz, 5.000 mb/s'ye kadar okuma hızı ve 4.400 mb/s'ye kadar yazma hızı.
3D Nand ve NVME 1.3 desteği ile daha yüksek performans, daha düşük gecikme ve daha düşük güç tüketimi sağlar.
5 yıl, 1800 TBW ömür garantili.
Zorlu ortamlarda kullanılabilir, PCIe protokolüne uygundur, ek sürücü gerekmez ve tekne cihazı veya veri depolama cihazı olarak konfigüre edilebilir.
Sıralı okuma/yazma ve rastgele okuma/yazma performansını iyileştirmek için SLC önbelleğe alma ve DRAM önbellek fonksiyonunu destekler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.