Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Sony RX-100 MK1 Digital Fotoğraf Makinesi Satın Al 20 Şubat 2023 12:55 1 1 [SATILDI] Sony RX-100 MK1 Digital Fotoğraf Makinesi 20MP ve 1 INCH SENSOR’E Sahip cihazdır. Diğer digital komptakt makinelerle kesinlikle karıştırmayın. 1” sensörüyle boyutuna göre çok kaliteli fotoğraflar çeker.Cihazın yanında 1 adet orijinal Sony Kılıf ve 32GB SanDisk hafıza kartı verilecektir.Ürünün sağ altında bir sürtme izi vardır. Onun dışında gerek kozmetik gerekse teknik olarak hiçbir problem yoktur.Cihazı eskiden kamera olarak kötü bir telefona sahipken almıştım. Ardından telefonu kullanıp elime bile almamaya başlayınca satmaya karar verdim. 2 yıldır ortalama kılıfında duruyor. Ne aldığını bilen arkadaşları hiç pişmanlığa uğratmayacak bir cihazdır.Hatay ve çevre illerde bulunan arkadaşlar ürünü istediği şekilde test edip öyle olabilirler.Kargo tarafıma ait olup ödeme yapıldıktan sonra tarafınıza kargolanır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung Odyssey Neo G8 32" 240Hz 4K Quantum Mini-LED Monitör [SATILDI] Asus ROG RYUO III 360 White Edition İşlemci Soğutucu [SATILDI] ASUS ROG XG279Q 27" 1K 170Hz IPS MONİTÖR [SATILDI] 3.5" ve 2.5" Harici HDD