ilanı 1 yılı aşkın süredir takip ediyorum, 200-250 oyunluk hesaplar almışlığım var, 3 - 4 steam hesabım var. ama bu kadar devasa bir hesaba güvenipte para veren zaten o parayı düsürsede üzülecek biri olsa gerek,oyun hastası biri için riske girilir. hesabı alan gizli soru mail adresi telefon dan ziyade hesap sahibinin gittiği berberine kadar öğrenmeli :) halen takipteyim.
En iyisi elden teslim etmek zaten bu hesap için. Güven konusunu en kolay bu şekilde halledebiliriz.
Ben kendi hesabımı satmaktan vazgeçtim mesela. Sizden önce açmıştım. Bir kere yurtdışından satarken dolandırıldım hesabı geri almak için 3-4 ay kadar uğraştım.
1500TL çok çok ucuz fiyat. Bence nakite ihtiyacınız yoksa satmayın.
bana öyle komik teklifler geldi ki, sinirden ne yapacağımı şaşırıyordum en yüksek indirimli hali ile hesabın değeri 5-6 bin TL iken adamlar kalkıp bana 500 vereyim 750TL vereyim diyordu.
bir kaç tanesine bana bu hesaptaki aynı oyunları benden istediğin fiyata bul ben sana 250TL fazlasını vereyim dediğimde cevap gelmedi.
Yine de son karar sizin, kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Hala satıştasınız herhalde.
Ben kendi hesabımı satmaktan vazgeçtim mesela. Sizden önce açmıştım. Bir kere yurtdışından satarken dolandırıldım hesabı geri almak için 3-4 ay kadar uğraştım.
1500TL çok çok ucuz fiyat. Bence nakite ihtiyacınız yoksa satmayın.
bana öyle komik teklifler geldi ki, sinirden ne yapacağımı şaşırıyordum en yüksek indirimli hali ile hesabın değeri 5-6 bin TL iken adamlar kalkıp bana 500 vereyim 750TL vereyim diyordu.
bir kaç tanesine bana bu hesaptaki aynı oyunları benden istediğin fiyata bul ben sana 250TL fazlasını vereyim dediğimde cevap gelmedi.
Yine de son karar sizin, kolay gelsin.
Evet para ihtiyacından dolayı satıyorum. Yoksa satmak isteyeceğim bir hesap değil.
Fiyat çok iyi hatta içindeki oyunlara bakmak için 1 gün ayırıp incelemek gerek şuan hesabımı satmaya kalksam 1000 tl ye satarım sizin hesap benimkine göre daha fazla eder
quote:
Orijinalden alıntı: QarekTyphon
Fiyat çok iyi hatta içindeki oyunlara bakmak için 1 gün ayırıp incelemek gerek şuan hesabımı satmaya kalksam 1000 tl ye satarım sizin hesap benimkine göre daha fazla eder