Şimdi Ara

Satılık Steam Hesabı 1600 oyun 500 DLc Son Fiyat 1500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Steam Hesabı 1600 oyun 500 DLc Son Fiyat 1500 TL
    Merhabalar öncelikle hesabın linkini veriyorum.

http://steamcommunity.com/id/emreseyda

Hesapta göreceğiniz üzere 1600 oyun ve 500 dlc vardır. Fiyatı ciddi derecede uygun tuttuğumu düşünüyorum. Öncelikle Ankara içi elden teslim yapmayı düşünüyorum. İl dışı için de net üzerinden teslimatı yapabilirim. Hesabı lütfen inceleyin ve sormak istediklerinizi bana buradan veya pm yoluyla bildiriniz. Bu kadar oyunu almaya kalksanız ciddi derecede hesap yüküyle karşılaşacaksınız. İndirimli almaya kalkasınız bile indirim dönemlerini bile takip etseniz bu miktarın kat be kat üstünde bir rakam ortaya çıkacaktır. Akşam üzeri de hesapla ilgili resim eklemeleri yapacağım. Oyun sevenlerin kaçırmaması gereken bir arşiv.

Fiyat pazarlığa açıktır. Lütfen makul tekliflerinizi bana iletiniz. 1600 oyun ve 500 dlcnin bulunduğu hesapta oyun başı dlcler de dahil olduğunda 1TL bile etmiyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Edit: Aşağıda hesabın ederi var.
    https://steamdb.info/calculator/76561198064999905/?cc=tr

Fiyatı 3500den 3000e düşürüyorum. 1500 e düşmüştür. Mecburiyet ve aciliyetten satıyorum.

Buraya baktığınızda fiyat karşılaştırmasını görebilirsiniz.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hesabın ölüsü yani tümünü en düşük inmiş fiyattan alsan 6250 TL ediyor, ama 3500 TL tek seferde verebilecek babayiğit var mıdır forumda onu bilemiyorum :) Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

Hesabın ölüsü yani tümünü en düşük inmiş fiyattan alsan 6250 TL ediyor, ama 3500 TL tek seferde verebilecek babayiğit var mıdır forumda onu bilemiyorum :) Hayırlı satışlar...

Valla çıkar diye umuyorum. Zaten pazarlıkta mevcut. Kısmet bu işler. :)
  • Param olsa gözümü kırpmadan alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakyildiz

Param olsa gözümü kırpmadan alırdım...

Düşünceniz yeter teşekkürler...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teklifim 1500 liradır, hesabın içindeki oyunlar hep eski nesil oyunlar hiç yeni nesil oyun göremedim.

GTA 5 - Just Cause 3 - Ark Survival Evolved - Rise of Tomb Raider - Pes 2016 - NBA 2K16 - Call of Duty Black Ops 3 veya ne bileyim en ufak bir yeni nesil oyun göremedim hesabın içinde.

Bu yazımın sadece bir teklif ve kendi kişisel düşüncelerimden ibaret olduğunu hatırlatır, satışı baltalamak gibi bir niyetimin olmadığına emin olmanı isterim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Cimen

Teklifim 1500 liradır, hesabın içindeki oyunlar hep eski nesil oyunlar hiç yeni nesil oyun göremedim.

GTA 5 - Just Cause 3 - Ark Survival Evolved - Rise of Tomb Raider - Pes 2016 - NBA 2K16 - Call of Duty Black Ops 3 veya ne bileyim en ufak bir yeni nesil oyun göremedim hesabın içinde.

Bu yazımın sadece bir teklif ve kendi kişisel düşüncelerimden ibaret olduğunu hatırlatır, satışı baltalamak gibi bir niyetimin olmadığına emin olmanı isterim :)

Özelden iletişime geçebilirsiniz. Pazarlığı oradan yapabiliriz. :)
  • eğer oyunların %90'dan fazlası yurtdışından alındıysa yani region kısıtlaması yok ise , yurtdışı forumlarında satın bu hesabı.

Orada bırakın 3000 TL yi 4-5 bin TL ye satabilirsiniz sorunsuz ama scammerlara dikkat edin.

size mesaj atıp güven veren kişilerin ilk önce nicklerini , profillerini arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

eğer oyunların %90'dan fazlası yurtdışından alındıysa yani region kısıtlaması yok ise , yurtdışı forumlarında satın bu hesabı.

Orada bırakın 3000 TL yi 4-5 bin TL ye satabilirsiniz sorunsuz ama scammerlara dikkat edin.

size mesaj atıp güven veren kişilerin ilk önce nicklerini , profillerini arayın.

Yüzde 90 civarı yurtdışından olabilir. Buna steamden TLye geçişten sonra aldıklarımın sayısına bakmam lazım. Gerçi yurtdışında nasıl satış yaparım onu da bilmiyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresem

quote:

eğer oyunların %90'dan fazlası yurtdışından alındıysa yani region kısıtlaması yok ise , yurtdışı forumlarında satın bu hesabı.

Yüzde 90 civarı yurtdışından olabilir. Buna steamden TLye geçişten sonra aldıklarımın sayısına bakmam lazım. Gerçi yurtdışında nasıl satış yaparım onu da bilmiyorum maalesef.

yurtdışı için pm gönderdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emresem

quote:

yurtdışı için pm gönderdim.

Teşekkür ederim :)

• Aşmışsın sen kendini kardeşim :) Neredeyse steamdaki oyunların tamamını almışsın helal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaNLiZ_KuRt_06

Aşmışsın sen kendini kardeşim :) Neredeyse steamdaki oyunların tamamını almışsın helal.

Yok ya çok azını alabildim :) Benimki devede kulak işte.
  • hocam efsane bir kütüphanen var :-) hayırlı satışlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teornek

hocam efsane bir kütüphanen var :-) hayırlı satışlar dilerim

Teşekkür ederim :)
  • Son fiyat arkadaşlar. Oyunların tanesi 1 TLye bile gelmiyor. Mecbur olmasam bu kadar düşürmez hatta satmazdım bile.
  • Hocam evladiyelik hesap dizmişsiniz, satmayın miras bırakın bence :) Ben de kendimi koleksiyoncu sayardım, ben daha yeni 1130'lara geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judassem

Hocam evladiyelik hesap dizmişsiniz, satmayın miras bırakın bence :) Ben de kendimi koleksiyoncu sayardım, ben daha yeni 1130'lara geldim.

Merhaba mecur olmasam satmazdım. :)
  • ilanı 1 yılı aşkın süredir takip ediyorum, 200-250 oyunluk hesaplar almışlığım var, 3 - 4 steam hesabım var. ama bu kadar devasa bir hesaba güvenipte para veren zaten o parayı düsürsede üzülecek biri olsa gerek,oyun hastası biri için riske girilir. hesabı alan gizli soru mail adresi telefon dan ziyade hesap sahibinin gittiği berberine kadar öğrenmeli :) halen takipteyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.