Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Steam Oled 512 gb + 512 gb Samsung Evo+Dock+Koruyucu (20000 Lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Steam Oled 512 gb + 512 gb Samsung Evo+Dock+Koruyucu (20000 Lira)

20 Şubat 2024 tarihinde İngiltere de steam üzerinden satın alınan Steam Oled decki satıyorum. Deck ile toplamda 20-25 saat oyun oynayıp daha sonra bir daha elime alamadım.Konsol @IRuthless arkadaşımdan 3 ay önce alınmıştır.

Ekranı Spigen ekran koruyucu ile kaplıdır ve kasası Spigen koruyucu ile korunmaktadır.Ayrıca joistickleri için Amazon üzerinden korumaları alınmıştır.Multimedia için UGreen 6 in 1 C hub alınmıştır.Windows için Samsung Evo Plus 512 Micro SD kart takılıdır.

Steamdeck ile birlikte verilecekler:

1.Spigen Ekran koruyucu AGL05600 - 766 lira

2.Spigen Rugged Armor kılıf ACS03730 - 1560 TL

3.Skull & Co. Convex Thumb Grip Caps Joystick Cap Analog Stick Cap Thumbstick Grip - 300 lira

4.UGREEN Steam Deck için yerleştirme istasyonu, 6 IN 1 USB C Hub, USB C/USB 3.0, HDMI 4K@60Hz, Ethernet, PD 100W hızlı şarj - 1188 lira

5.Samsung Evo Plus MB-MC512KA/TR 512 GB Micro SD kart (Windows kuruludur) - 1700 lira

6.Orijinal koruma kılıfı

Masrafım,docku,koruyucusu,kılıfı vs. 25.000! Ben sadece 20.000 liraya satıyorum.PAZARLIĞA KAPALIDIR!

Fiyat: 20.000 Lira

Takas intel 14700 serisi işlemci+anakart sistemler veya üst düzey laptoplar ile olur.(12.nesil + işlemcili ve nvidia 3060 üstü ekran kartlı)

[SATILDI] Satılık Steam Oled 512 gb + 512 gb Samsung Evo+Dock+Koruyucu (20000 Lira)

Steamdeck'i dock ile isterseniz tv'ye bile bağlayabilirsiniz.Resimde gözükmeyen 512 gb SD kart + Ekran koruyucu da fiyata dahildir!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pazarlığa kapalı olduğu için fiyat takip. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @ogulcanozugenc hocama satılmıştır,alışveriş için kendisine teşekkürler!

• Vommel kullanıcısına yanıt

Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim hocam. Memnun oldum. Teşekkür ederim. Selamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.