Şimdi Ara

Satılık Taht oyunları serisi 9 Kitap & J.R.R. TOLKIEN & Harry Potter Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taht oyunları ve JRR kıtapları, orjınaldır,1-2 tanesı harıç kapağı dahı açılmamıştır, muhtemelen ileride yine alacağım fakat şuan ıçın gerekmıyorlar, harry potter kıtapları ıse 2. sahıbıyım, temız kullanıldılar herhangı bır yırtılma yok orjınaldırler, JRR kıtaplarıda taht oyunlarınınkı gıbı resımlerını koymuyorum sıfır ayarındadır sadece 1 kez okudum herhangı bır yırtık vb yoktur kıtaplarda

taht oyunları + tolkıen set : 150 tl pazarlıksız, sanalpazar ısteyenler %5 farkla 12 taksıt ımkanı ıle alabılırler

Taht oyunları : 100tl------tekli alımlarda tanesı 13 tl
    JRR kıtapları : 50 tl------ tekli alım yoktur
    Harry Potter kıtapları : 30 tl ----- tekli alımlarda 10 tl

Setteki ürünler:
    Taht Oyunları
    Kargaların Ziyafeti Kısım I
    Kargaların Ziyafeti Kısım II
    Kılıçların Fırtınası - Kısım I
    Kılıçların Fırtınası - Kısım II
    Kralların Çarpışması - Kısım I
    Kralların Çarpışması - Kısım II
    Ejderhaların Dansı - Kısım I
    Ejderhaların Dansı - Kısım II
     Satılık  Taht oyunları serisi  9 Kitap  & J.R.R. TOLKIEN  &  Harry Potter Kitapları

JRR Setindekiler(bitmemiş öykuler resımde yoktur bır arkadaşta fakat o da sıfır durumdadır,)
    Bitmemiş Öyküler
    Hurin'in Çocukları
    Silmarillion
    Hobbit
     Satılık  Taht oyunları serisi  9 Kitap  & J.R.R. TOLKIEN  &  Harry Potter Kitapları

Harry Potter Serisi
    ilk 4 kitap + not defteri
    Sanalpazardan farkı katarak satabılırım, diğer şekilde ödeme enparadır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 17 Mart 2014; 22:31:11 >

• Net alışverişinden hiç anlamam ama taht oyunları güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Net alışverişinden hiç anlamam ama taht oyunları güzelmiş

çok övduler aldık fakat okumaya fırsat bulamadık, kpss sonrası sanırım tekrardan alacağım, yorum ıçın tşk ederım
  • kitaplar çok güzel umarım bir an önce satarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

çok övduler aldık fakat okumaya fırsat bulamadık, kpss sonrası sanırım tekrardan alacağım, yorum ıçın tşk ederım

Ben de çok övüldüğü için aldım okumaya fırsat bulamadığım için geçenlerde sattım:)
    Sizin de en kısa zamanda satacağınızı düşünüyorum,'ukitap'a da ilan verin hocam ordan alıcı çıkması ihtimali çok yüksek.Ben orda sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Ben de çok övüldüğü için aldım okumaya fırsat bulamadığım için geçenlerde sattım:)
    Sizin de en kısa zamanda satacağınızı düşünüyorum,'ukitap'a da ilan verin hocam ordan alıcı çıkması ihtimali çok yüksek.Ben orda sattım.

yenı uyelık alımına kapatılmış sıte,neden bu tur bırşey yapıyorlar anlamadım

• Castiel kullanıcısına yanıt
    Referans istemiyor mu ?Yoksa alımı tamamen mi durdurmuş admin?

Sordum bir çözüm arııyordu ama hala bulamamış demek ki,çok fazla üye olan kişi varmış ve birden fazla üyelik alanlar da oluyormuş.Sorun da bundan kaynaklanmış galiba telefonla onay sistemi getirecekti onun için uğraşıyordu ancak şu anda sitede bazı iyileştirmelerle uğraştığından o iş aksadı herhalde.

Durun ben bir sorup size dönüş yapayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Referans istemiyor mu ?Yoksa alımı tamamen mi durdurmuş admin?

Sordum bir çözüm arııyordu ama hala bulamamış demek ki,çok fazla üye olan kişi varmış ve birden fazla üyelik alanlar da oluyormuş.Sorun da bundan kaynaklanmış galiba telefonla onay sistemi getirecekti onun için uğraşıyordu ancak şu anda sitede bazı iyileştirmelerle uğraştığından o iş aksadı herhalde.

Durun ben bir sorup size dönüş yapayım.

alımı durdurmuş,sıte yenı sanırım, anlamadıgım nokta fazla uyelık açınca ne oluyor kı ? dolandırıcılık felan mı var ? sanalpazar uzerınden satıs yapılmıyor mu kı ?
    Şimdilik alımı durdurmuş,sanalpazar vs.ile bir bağlantısı yok sitenin.Tüm alışveriş üyelerin kendi arasında şekilleniyor.

Sordum kefil olurum dediğin biri varsa üye yapabiliriz dedi.

Siz bana email adresinizi gönderin admine yazayım.
  • Hocam toplu satistan vazgecerseniz bana donebilirsiniz. İyi satislar

• Tek tek satılsa daha iyi olur,cogumuz seri kitaplarını okudukça alıyoruz

• Tek tek satılırsa taht oyunlarının ilk üç-dört kitabına talibim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek tek satışlar aktıf, yarın dıger sıtelerede guncelleyecegım,pazarlık yapmıyorum arkadaşlar aldıgım fıyatın yarısına satıyorum okumadan...
  • merhaba taht oyunları alacağım fuara göre daha ucuza satıyorsunuz ve kitapta çok yıpranma yok sanalpazar linkiniz ne veya gg den filanmı satıyorsunuz
  • Taht oyunları serisi halen satılık mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersusto -- 14 Nisan 2014; 15:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersusto

Taht oyunları serisi halen satılık mıdır?

satıldı hocam
  • Ejderhaların dansının 2 cildini alabilirim. Ulaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sherlock -- 17 Nisan 2014; 22:35:10 >
    bana kargaların ziyafeti 1-2 bölüm lazım kaç tl ve bitmemiş öyküler de olabilir fiyatı ne diyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan81-22

bana kargaların ziyafeti 1-2 bölüm lazım kaç tl ve bitmemiş öyküler de olabilir fiyatı ne diyeceksiniz

satıldı
  • ikaya_219 hocam sağolsun benide üye yapmıştı ukitap a .Gerçekten kitap alışverişi için çok iyi bir yer.Tekrar teşekkürler hocam..)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.