Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK Humble Choice Steam Keyleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK/TAKASLIK Humble Choice Steam Keyleri

Elimde bu ayki bundle'dan kalan

Knight's of Honor 2: Sovereign -35 TL (SATILDI)

Miasma Chronicles - 25 TL (SATILDI)

Empyrion: Galactic Survival - 20 TL

Oyunları mevcut. Yanlarında yazan meblağlara satılık yahut yine eski Humble Choice oyunlarıyla takaslıktır. Aynı anda birden fazla oyun alırsanız çooook daha eski bundle'lardan rastgele bir oyun keyi hediye edilecektir

PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Miasma Chronicles aldım, hediye olarak mailime gönderildi. İlk başta başka kullanıcı kullandı hatası aldım.

4 5 defa denedikten sonra bu seferde "Keys are temporarily exhausted for this product" şeklinde hata verdi. Elinde key olamyan humble sağ olsun millete oyun satıyor. Satan arkadaşında suçu yok.

humble keyleri alırken önce keyinizi alıp daha sonra paranızı yollamayı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjii -- 30 Haziran 2024; 18:3:6 >
  • sanjii kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, umarım Humble keyleri en kısa zamanda yeniler.

Lakin dediğinizi tüm kullanıcılar ile yapmak mümkün değil. Mesela foruma dün üye olmuş, 5 tane mesajı olan kulanıcıya (şartlar ne olursa olsun) önce key gönderilmez.

Sizin gibi uzun süreli üyelere veya referansları olan kullanıcılarla dediğiniz şekilde bir işlem gerçekleştirilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.