Şimdi Ara

Satilik Takaslik KVK'lı Blackberry 9900 Bold -13 gunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar. Samsung Galaxy S 2 alacak iken bir delilik yapip is arkadasimin da gazi ile aldigim ve aslinda performansi ile genel olarak telefonun her seyinden memnun oldugum Blackberry cihazimi benzer temizlikteki bir S 2 ya da muadili bir dokunmatik ekran telefon ile takas yapmak istiyorum. IPhone istemiyorum, htc olabilir ya da yine ust seviye baska bir markanin modeli olabilir.

Telefonumda herhangi bir cizik bulunmamakta, ekraninda jelatin mevcut. Zaten belirtmis oldugum gibi telefon daha ikinci haftasini doldurmadi. Fatura, kvk garanti, kutu ve icerigi eksiksiz. Uc asagi bes yukari bu denklikte bir cihaz ariyorum ama telefonun durumu konusulur. Takas yapma sebebim, sadece baska telefonlari denemektir. Yoksa telefonumdan memnunum, Haziran'in 16'si itibariyle de yeniden ayni telefonu diger hattim icin almayi dusunuyorum. Zaten etrafimda da ayni telefonu kullanan uc arkadasim bulunmakta, onlara da ben asiladim diyebilirim.

Sehir Samsun ama buyuk sehirlerde can dostlarim bulunmakta, guven problemi yasatmam kimseye fakat yine de tedirgin olanlar icin anlasabilecegimizi belirteyim. Eger satin almak isterseniz de fiyatim 1100 tl'dir ama satmayi pek dusunmuyorum acikcasi, takas oncelikli.

Iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 4 Mayıs 2012; 13:58:37 >

• pm
  • Pm yanıtlandı.
  • PM HOCAM
  • Yanitlandi hocam.
  • Telefon gozluklu mahlasli Onur Bey ile takaslanmistir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.