Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK-TAKASLIK] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık Satın Al 26 Mart 2016 19:11 1 1 [SATILIK-TAKASLIK] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık amazon dan almıştım geçen eylül ayında. garantisi türkiye'de geçiyor mu bilmiyorum. kulaklık sıfır gibidir demeyeceğim sıfırdan farksızdır. çizik bile bulamazsınız, o derece temiz kullandım. şarjı tam dolu şekilde 10 saat gidiyor. kutusu şarj adaptörü vs. herşeyi eksiksiz olarak göndereceğim. sorunuz varsa pm den ulaşabilirsiniz . takas olarak yine eşdeğer bir kulaklıkla olabilir. kablolu olması tercihimdir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün KOSS KDX100 CHROME kulakiçi kulaklık ÜCRETSİZ KARGO [SATILIK-TAKASLIK] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık [SATILIK] Sennheiser EZX 70 Bluetooth Kulaklık [SATILIK] LOGITECH F710 GAMEPAD
nfz N kullanıcısına yanıt elinizde ne var hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün KOSS KDX100 CHROME kulakiçi kulaklık ÜCRETSİZ KARGO [SATILIK-TAKASLIK] Logitech G930 Kablosuz 7.1 Kulaklık [SATILIK] Sennheiser EZX 70 Bluetooth Kulaklık [SATILIK] LOGITECH F710 GAMEPAD