Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Temiz Kullanılmış Garantili James Donkey 712 Satın Al 7 Temmuz 2021 08:10 1 1 [SATILIK] Temiz Kullanılmış Garantili James Donkey 712 Merhaba,James Donkey 712 kulaklığımı 24 Temmuz 2020 tarihinde internet üzerinden aldım. 7-8 aydır aktif kullanıyorum ve çok memnunum. Geçen yıl alırken de çok araştırmıştım, bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklıklardan diyebilirim.Satma sebebim ise kablosuz kulaklığa geçtiğimden bu kulaklık boşa çıktı. Kutu, fatura mevcuttur. Garantisi 1 yıl daha vardır. Kozmetik olarak yeni gibidir. Her türlü sorularınız ve teklifleriniz için özel mesaj atabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Temmuz 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] (Satılık) Avatar: Frontiers of Pandora™ AMD Rewards [SATILDI] SATILIK - 5600 + 2x8GB Ram + MSI PRO-B550M-P-GEN3 [SATILDI] [1 adet] Starfield Premium Edition AMD Rewards [SATILDI] [1 adet] Starfield Premium Edition AMD Rewards