Şimdi Ara

SATILIK TEMİZ KULLANILMIŞ SATILIK EPİLSON 700 WAAT PSU +80 GERÇEK GÜÇ SERTİFİKALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RKADAŞLAR KASAMDA TAKILI OLAN 700 WAAT +80 SERTİFİKALI EPİLSON GÜÇ KAYNAĞI VAR ELEKTİRİK FATURASI FAZLA GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM.YADA 500 WAAT +80 GERÇEK GÜÇ KAYNAKLARIYLA TAKAS YAPACAĞIM.BENİM İÇİN 2 PCİ EXPRES GİRİŞİ OLMASI LAZIM.EKRAN KARTIM GTX 560 2 PC EX SLOTUYLA ÇALIŞTIĞI İÇİN BENİM AÇIMDAN ÖNEMLİ.

FİYAT UYGUN VEDE PSU ÇOK TEMİZ KULLANILDI FİYAT: 150 TL

NOT: ÜRÜNÜ EVİME GELİP GÖREBİLİRSİNİZ ANKARA KEÇİÖRENDE OTURUYORUM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK TEMİZ KULLANILMIŞ SATILIK EPİLSON 700 WAAT PSU +80 GERÇEK GÜÇ SERTİFİKALI

• Kardeşim benim değerli yorumun için teşekkür ederim önceden hd4850 ekran kartım ve fealin 480 gerçek waat psum vardı.onu sattım satma sebebime gelince gtx 560 kart aldım psunun yetmeyeceğini düşündüm ve formdan bir arkadaştan bu epilsonu aldım.ürün çok süper çok kaliteli bu psuyu kullanınca önceki psuyla 55 60 tl civarında elektrik faturası geliyordu.bu epilsonun 700 watlık psuyu kullanınca fatura 90 100 tlden aşağı gelmiyor :( o yüzden babamla kavga ediyorum.düşüncem 500 watlık gerçek güç weren psu almak bunu satabilirsem yada takaslayıp üstüne bir miktar para alabilirim.Sistemime gelince gtx 560 ekran kartım var amd phenom 4 çekirdek 925 serisi işlemci ankart asusun evo serisi hd 500 gb wd in 2 ışıklı fan takılı dvd ry birde işlemci soğutucusu takılı xgmatekin red scorpion.500 550 waat yeteceğini düşünüyorum.
  • Haklısın kardeşim Editör gibi adamsın vallaha ama babamla kavga ediyoruz en son faturada babam beni ve sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.