Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ 2x2GB PATRİOT EXTREME 1600MHZ CL8 1,65V RAMLER ( Core i5 ve AM3 uYuMLu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ramler core i5 uyumludur ve yenidirler , ben am3 sistemde kullandım çok ii performans verdiler , herhangi bir sorunları yoktur , sistem parçalandığı için satılıyorlar... 1600MHZ standart değeri 1,65V ile cl8 dir , ben 7-7-7-20 1T de 1,75V 1800MHZ de günlük kullandım full stabildiler... Ürünler yurtdışıdır , 1,9 voltaja kadar fabrika garantilidir ve ömür boyu garantisi mevcuttur , aşağıdaki resimdeki ile farkı siyah pcb olması ve soğutucularının buz mavisi renginde olması , tip olarak birebir aynısıdır , istediğim fiyat 160TL TAKAS YOK Arkadaşlar

SATILIK TERTEMİZ 2x2GB PATRİOT EXTREME 1600MHZ CL8 1,65V RAMLER  ( Core i5 ve AM3 uYuMLu )

SATILIK TERTEMİZ 2x2GB PATRİOT EXTREME 1600MHZ CL8 1,65V RAMLER  ( Core i5 ve AM3 uYuMLu )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@ -- 26 Ekim 2009; 13:34:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • Pazarlık yok arkadaşlar, teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@ -- 26 Ekim 2009; 19:47:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha önceden indirim yapmanı beklemiştim alıcıydım pazarlık yapmayın yazıyordu bende yapmak istemedim.ama şimdi 160tlye düşürmüşsün daha öce düşürseydin alabilirdim Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.