Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 2. el olarak arkadaşımdan aldığım 9900 telefonum görüşme yaptığım sırada kendi kendine bir anda kapandı. Ekrana görüntü gelmedi sadece kırmızı led ışığını 3 defa ardarda yakıp söndürüyordu bilgisayarda görmüyordu cihazı. Telefonu Genpa servise yolladım 3 gün sonra tamir ücreti olarak parça değişecek 50 Tl masrafı var dediler onay verdim 2 gün sonra anakart arızalı 1440 Tl tamir masrafı var dediler bende güldüm sadece çünkü telefonun sıfırı zaten 800 Tl :D Telefonu servisten geri aldım kasa sıfır sayılacak temizlikte 10 üzerinden 9 alır ekran çalısıyor dokunmatik çalışıyor tuşlar pırıl pırıl tek sıkıntı açılmıyor :) aranızda tamirci yada telefoncu varsa alıp yedek parça niyetine bile kullanabılır. Cihazın yanında orjinal blackberry şarj aletini de vericem. Cihaz yurtiçi cihazıdır. Cİhaz için istediğim fiyat 100 TL. İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihaz için arıza tespitinde ilk basta 50 diip sonradan yüksek fiyat cıkarmaları tuhaf gercekten

fotograftaki parfümde hediyemi yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

cihaz için arıza tespitinde ilk basta 50 diip sonradan yüksek fiyat cıkarmaları tuhaf gercekten

:D aynen hadi 50 den 100 TL ye çıksalar amenna ama 50 den 1440 Tl ye çıkmaları ilginç :) Valla parfüm neyazıkkı hediye değil çünkü o parfüm 2 arızalı 9900 Fiyatında :P

• Genpa ise normaldir. Yine forumda okudugum baska bir olayda iphone 4 telefonun home tusu icin 600 tl gibi ücret talep etmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm...
  • Hayırlı satışlar...
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel mesajlarsa cevap vermeme sebebijiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçmış sanırım cevapladım

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

cihaz için arıza tespitinde ilk basta 50 diip sonradan yüksek fiyat cıkarmaları tuhaf gercekten

:D aynen hadi 50 den 100 TL ye çıksalar amenna ama 50 den 1440 Tl ye çıkmaları ilginç :) Valla parfüm neyazıkkı hediye değil çünkü o parfüm 2 arızalı 9900 Fiyatında :P

Aynı parfümden kullanıyorum ancak o kadar pahalı olduğunu bu vesileyle öğrenmiş oldum

• Kardes urun hala satilmadiysa talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Arkadaşlar selam 2. el olarak arkadaşımdan aldığım 9900 telefonum görüşme yaptığım sırada kendi kendine bir anda kapandı. Ekrana görüntü gelmedi sadece kırmızı led ışığını 3 defa ardarda yakıp söndürüyordu bilgisayarda görmüyordu cihazı. Telefonu Genpa servise yolladım 3 gün sonra tamir ücreti olarak parça değişecek 50 Tl masrafı var dediler onay verdim 2 gün sonra anakart arızalı 1440 Tl tamir masrafı var dediler bende güldüm sadece çünkü telefonun sıfırı zaten 800 Tl :D Telefonu servisten geri aldım kasa sıfır sayılacak temizlikte 10 üzerinden 9 alır ekran çalısıyor dokunmatik çalışıyor tuşlar pırıl pırıl tek sıkıntı açılmıyor :) aranızda tamirci yada telefoncu varsa alıp yedek parça niyetine bile kullanabılır. Cihazın yanında orjinal blackberry şarj aletini de vericem. Cihaz yurtiçi cihazıdır. Cİhaz için istediğim fiyat 100 TL. İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl SATILIK TERTEMİZ HURDA FİYATINA 9900 100tl

pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.