Şimdi Ara

[SATILIK] TERTEMİZ Z2300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü forumdan bi arkadaştan aldım. Aldığımda Beykoz/Kavacık'tan Bahçelievler'e kadar kucağımda götürmüştüm :) 4 yıldır kendim kullanıyorum. Z5500 aldığım için satıyorum. Temizliği dahil her konuda özenle kullanılmıştır. Hiçbir problemi yoktur. (Ses açıp kapatırken cızırtı, hışırtı vs.) Subın resimlerinde bütün kenarlarını çektim. Göründüğü gibi ilk günkü kadar temizdir. Bu temizlikte z2300 bulmak çok ama çok zor malesef.
    TEK KUSURU RESİMLERDE GÖRÜLÜRSE UYDUNUN BİRİNİN TABANINDA ÇOK KÜÇÜK Bİ ÇATLAK VAR. KULLANIMA ENGEL DEĞİL. UYDUNUN DURUŞUNDA ÇALIŞMASINDA HERHANGİ BİR SORUN TEŞKİL ETMİYOR. ZATEN DİKKATLİ BAKILMADIKÇA FARKEDİLMİYOR BİLE.
    FİYAT:300 TL
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300
    [SATILIK] TERTEMİZ Z2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Skjellum -- 29 Eylül 2017; 22:56:15 >

• Z2300 kullanıcısı olarak sistemimi çok seviyorum. Asus Xonar D2 pm ile kullanıyorum. Beni çok mutlu eden bu ikiliyi herkesin en az bir kez deneyim etmesini isterdim. O nasıl bass o bir o kadar güzel tizler.Alan pişman olmaz yeterki iyi bir ses kartı ile Kullanın.Ses kartsız kullanmayı denemeyin bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao1

Z2300 kullanıcısı olarak sistemimi çok seviyorum. Asus Xonar D2 pm ile kullanıyorum. Beni çok mutlu eden bu ikiliyi herkesin en az bir kez deneyim etmesini isterdim. O nasıl bass o bir o kadar güzel tizler.Alan pişman olmaz yeterki iyi bir ses kartı ile Kullanın.Ses kartsız kullanmayı denemeyin bile

Bende Creative SB-ZXR var. 2 sene ses kartsız kullandım. Kartsız da gayet tatminkar seviyede.
  • Onboard ses kartıyla Z2300 tatminkar diyorsanız öyledir. Kulak var kulak var ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merabalar.. bana elimdeki z2300 ile hangi ses kartını kullanırsam daha iyi olur,farkı hissederim vs.., tavsiyelerinizi bekliyorum
  • ASUS Xonar D2/PM çok iyi daha önce creative extrem music ve creative xfi titanium kullandım ama iş müzikse Asus önde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao1

Onboard ses kartıyla Z2300 tatminkar diyorsanız öyledir. Kulak var kulak var ne diyim

Günlük kullanıcı olarak bence gayet tatminkar. Ha sizdeki kulak değil de başka bişeyse bilemem. Sonuçta audophile değiliz, Olsak z2300 le işimiz olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜRün duruyorsa iletişime geçermisiniz
  • Şifresini unuttuğum hesapta telefonumu kaydetmişim buna kaydedemiyorum tekrar oyüzden özelden yazdığınız mesaja cevap veremedim. Rica etsem özelden telefon numaranızı atarmısınız
  • Ürünün ödemesi tarafimca yapilmistir... Umarım sağ.bi şekilde elime ulaşır 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: saygın1299

Şifresini unuttuğum hesapta telefonumu kaydetmişim buna kaydedemiyorum tekrar oyüzden özelden yazdığınız mesaja cevap veremedim. Rica etsem özelden telefon numaranızı atarmısınız

Sana z5500 ü verdik ya, yanlış ilana yazdın

• pm
  • Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSgs -- 2 Nisan 2018; 12:26:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.