Şimdi Ara

SATILIK UNCHARTED 3 YÜZÜĞÜ - KEMER TOKASI ALINIK LEGO OYUNLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

Motorstorm Apocalypse için rezerve yaptırdım.. Kısmetse alacağım bugün yarın..

Oyunu kardeşim getirdiği için alışveriş yapamadık ama çok ilgili ve güvenilir bir satıcı.. Tavsiye ederim..

İyi satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redf0x

arşiv güzel , iyi satışlar

teşekkür ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Motorstorm Apocalypse için rezerve yaptırdım.. Kısmetse alacağım bugün yarın..

Oyunu kardeşim getirdiği için alışveriş yapamadık ama çok ilgili ve güvenilir bir satıcı.. Tavsiye ederim..

İyi satışlar..

çok teşekkür ederim kısmet değilmiş oyununuz hayırlı olsun

• Pm
  • RDR fiyatı cok yüksek, uygun bişiler yaparsan yarın alabilirim...
  • PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

PM attım.

cevaplandı

• pm attım 4 oyun için...
  • rdr 60tl demiş ben gidiyorum abi
  • PM attım!!
  • MIDNIGHT CLUB L.A ı dearising2 veya f1 2010 la takas edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyk

MIDNIGHT CLUB L.A ı dearising2 veya f1 2010 la takas edermisin

önerdiğiniz oyunlar aradığım oyunlar değil teşekkürler

• bu arkadasla alisverislerinizde dikkat edin bi alisverisimde takas olayini giristik kargo paralarini herkes kendi odeyecekti arkadas bana kitledi..ben guvenip ilk gondermistim..ayni sehiri bilemem ama farkli sehirdekiler dikkatli olsun...hatta uzak durun derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidsnake86

bu arkadasla alisverislerinizde dikkat edin bi alisverisimde takas olayini giristik kargo paralarini herkes kendi odeyecekti arkadas bana kitledi..ben guvenip ilk gondermistim..ayni sehiri bilemem ama farkli sehirdekiler dikkatli olsun...hatta uzak durun derim...

arkadaş kendi yaptığı uyanıklığı söylememiş 1-2 aylık oyunu elindeki en dandik oyunun kutusuna koyup yollamış çöp niteliğinde bir kutuydu üzerinde kalemle yapılmış gibi delik deşik haliyle bende 0 olarak yollayacağım oyunun kutusuyla değiştirdim o 5 tl kargo parası senin gibi başkasını saf sananlar için bir ders niteliğindeydi kendinize layık görmediğiniz birşeyi başkasına nasıl layık görüyorsunuz şaşıyorum

• ozru kabahatinden beter...utanmadan yazmis bide..hem bana sormadan cozum yolu aramadan sifir oyunumu acip kutu degistiriyosun bide ceza veriyosun..beyler dikkat edin iste kafasina estigi gibi davranan bi adam..tekrar ediyorum farkli illerdeki arkadadlar dikkat etsin..
  • hata yapmışım senin o çöp gibi kutunla oyununu aynı şekilde iade etseymişim keşke
    senin gibi milleti kazıklamaya çalışanlar olduğu sürece benimde ilk tercihim elden takasdır zaten kafana takma

• takıp
  • evet ilk gondererek ben kazikladim dimi??kaldi ki rahatsiz oldugun kutuyu kendi oyununun kutusuyla degistirdin..yani kaziklandigin bi durum yok..bide utanmadan hala neler diyosun.. o cop dedigin seyin resminide koyacam buraya..5 tl ye tenezzul edecek kadar ufak bi insansin otesi berisi yok..neyse bi yerden alirsin baska yerden cikar..bunun meblasi olmaz..benim o paraya ihtiyacim yok ama sana parami yedirtip susucak halimde yok...!!!!
  • hala konumu kirletmeye devam ediyorsun o oyunun kutusu 2 ayda o hale gelmez belliki bana gönderirken kutuyu değiştirip yollamışsın buda ne zihniyette olduğunu belli ediyor senin
    denizliye psp sattım gönderdim 5 tl ye tenezzül edicek birisi olsam 150 tl havale geldikten sonra psp yi yollamazdım
    hak edene hakettiği gibi davranıyorum okadar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.