Şimdi Ara

Satılık Vaseky v800 500GB SSD (250TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Vaseky v800 500GB SSD (250TL)
    Satılık Vaseky v800 500GB SSD
    Başlıkta belirttiğim ssd satılıktır 4 ay önce forumdan aldım.Kutusu mevcuttur.
    Fiyat : 250TL
    Satılık Vaseky v800 500GB SSD (250TL)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.https://hizliresim.com/LvYpGb
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Değerler fena değil aslında. Hangi konuda tatmin olmadınız? Bu tür ssd'ler de dram yok, belki onun eksikliği hissetmiş olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Değerler fena değil aslında. Hangi konuda tatmin olmadınız? Bu tür ssd'ler de dram yok, belki onun eksikliği hissetmiş olabilirsiniz.
    Dram nedir kardeşim. Bende ssd arıyorum arkadasin neyden memnun kalmadigini merak ettim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak Şolt'dan alıntı;

quote:

SSD’nin DRAM yani tampon bir belleği yok, DRAM-less olarak geçiyor bu SSD’ler, maliyeti düşürmek için takip edilen bir taktik. DRAM, SSD’de hangi veri nerede şeklinde bir haritanın tutulduğu yer aslında, DRAM olmayınca bu harita ya NAND’lerin birinde ya da RAM’inizde tutuluyor. Performans anlamındaki eksisi şu, mesela 4KB sırasız okuma ve yazma esnasında, internette sörf buna bir örnek, DRAM’li tampon bellekli SSD’lere göre yavaş kalıyor ama bir HDD’yle karşılaştırınca yine fersah fersah daha iyi, bunu da netliğe kavuşturayım.
  • PM
  • Kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim ürünü, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.