Şimdi Ara

Satılık Very Rare Itemler (dc hook vs.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doktorum60

quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

160-175 bandinda gidiyor surekli ortalama bir fiyat verdim size dalga gecmenize gerek yok 120tl ye baglayalim isterseniz birkac parca esya alabilirim sikintisiz baslarsak beni arastirabilirsin satis yapmam genelde forumdaki cogu saticinin alicisi ben olmusumdur doktorum60 disinda cogu uyeyle alisverisim var iban ad soyad yeterli

10 numara adamdır :D Ben özel olmak istediğim ve kullanıcılara sattığım için arkadaşa satış yapmadım ...

şansıma tam kredi kartını kapatıyorum amazondan webcam siparişi geçtim para ayarladıkça alamadan başkası alıyor :D TB gitmiş sınavlarımın bitişine alacaktım onu neyse artık başka bişiler bakarım bende

• up

pm atıp şu kadarlık item yap diyen arkadaşlar hep kayboluyor, trolluyorlar mı acaba

devam
  • pudge'ın stache'i, kantusa, ti13 feezle feez ve osky "barrack" nickli arkadaşa satılmıştır, güle güle kullansın.

devam
  • "dejavuu26" nickli arkadaşa 50tl tutarında betlik item satılmıştır, bol kazançlar. Neler gitti neler kaldı görülebilmesi açısından ilk post düzenlenecektir.

Ayrıca isteyenlere betlik bundle lar oluşturabiliyorum

İçerisinde değerli gemlerin bulunduğu unusual snowl ve dc hook (clean) birlikte alınırsa uygun fiyat verilecektir. Teker teker alınırsa dc steam market fiyatının %65'i, snowl %70'ine satılacaktır

Devam
  • liste güncellendi, listede olmayan çok sayıda item var envanterden bakabilirsiniz.

linanın belti ve cm'in staff ı (icewrack) duruyor, dc hook duruyor ayrca önceki post da belirttiğim gibi bet bundle lar yapabilirim isteyenlere

devam
  • dc hook "SirCourage" nickli arkadaşa satılmıştır. Icewrack ve lina'nın fire lotusu duruyor, ikisini birlikte alacaklara fiyat steam market fiyatının %65'i. Ayrıca betlik bir sürü item var, bundle oluşturabilirim.

Sıkı pek çok item de envanterimde durmakta hala...

Devam
  • Icewrack ve firelotus satılmıştır,

Unusual Snowl (Trail of Burning Doom ve Red gemler bulunmakta),
    Genuine Shadow Flame (Dazzle bundle),
    Genuine Wyvernguard Edge,
    Acolyte of Vengeance (2x AniMage's bundle),
    Trappings of the Ravenous Fiend (2x Naix bundle),
    The Convicts' Trophies (2x Alchemist bundle),
    Wavecutter (2x Slark's back),
    Vengeance of the Sunwarrior (PL bundle),
    Vestments of the Fallen Princess (Vengeful Spirit bundle)

ve pek çok item satılmaya devam ediyor, bunlar harici betlik bundlelar oluşturabiliriz

devam
  • değerli itemlar tükendi heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dollyanna -- 12 Nisan 2016; 13:31:45 >
  • dollyanna D kullanıcısına yanıt
    Unusual Snowl (Trail of Burning Doom ve Red gemler bulunmakta),
    Genuine Shadow Flame (Dazzle bundle),
    Genuine Wyvernguard Edge,
    Acolyte of Vengeance (2x AniMage's bundle),
    Trappings of the Ravenous Fiend (2x Naix bundle),
    The Convicts' Trophies (2x Alchemist bundle),
    Wavecutter (2x Slark's back),
    Vengeance of the Sunwarrior (PL bundle),
    Vestments of the Fallen Princess (Vengeful Spirit bundle)

Snowl oldukça değerli, onun dışında da 70-80 liralık bundle lar mevcut. Yine onun da dışında betlik bundle ben oluşturabilirim kaç liraya kadar istersen. Daha da dışında bir şey ise nedir

Devam
  • foriquit F kullanıcısına yanıt
    Snowl ne kadar onu ben gormemisim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ekledım steamden kabul et görüşelim
  • Ekleyen arkadaş, kabul ettim steamden

SirCourage, snowl 72tl, trail of burning doom 276tl, prismatic gem red 40tl.

total 388tl %70'i 270tl
  • devam...
  • "Harpagos" nickli arkadaşa bet yapabileceği itemler satılmıştır,

devam...

snowl var gemleri acayip
  • devam
    50 dolarlık item lazım 100 liraya :)) uygunsa alayım
  • Uygundur tam %70, pm atarsan yarın gün içerisinde halledelim
  • devvam
  • "Berkovizyonnn" nicki arkadaş dolandırıcıdır, önce itemleri trade etmeme rağmen parayı göndermemiştir, kesinlikle kendisine güvenmeyin

profil linki;

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=924826

Referanslarının yazdıklarına da inanılmaması gerek, sanırım fake hesaplar ile kendi kendine commentler atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foriquit

"Berkovizyonnn" nicki arkadaş dolandırıcıdır, önce itemleri trade etmeme rağmen parayı göndermemiştir, kesinlikle kendisine güvenmeyin

profil linki;

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=924826

Referanslarının yazdıklarına da inanılmaması gerek, sanırım fake hesaplar ile kendi kendine commentler atmış.

Banada bugun dadandi forumda arattim dolandirici cikti gecmis olsun hocam kayip buyuk mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.