Şimdi Ara

Satılık Very Rare Itemler (dc hook vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 1 yıldan uzun süredir dota oynamıyorum bundan sonra da oynayacağımı düşünmüyorum. Elimde dc hook, kantusa, battlefury, timebreaker, entropic set, lina arcana, terrorblade arcana, ti13 courierları gibi itemler bulunmakta. Bunlar dışında da pek çok item var, inventory linkinden bakıp diğer itemler içinde talepte bulunabilirsiniz, steam pazar fiyatlarının %70 ine vereceğim itemleri. Ödeme-item trade'i konusunda bir şekilde anlaşabiliriz karşılıklı güven sağlandıktan sonra.

Inventory:http://steamcommunity.com/profiles/76561198096976790/inventory/#570

PM ya da başlık altından yazarak ulaşabilirsiniz.

• Değerli itemlerin envanterini oluşturayım, hepsi steam community market fiyatlarının %70 ine tekabül eden fiyatlar ile satılacak;

Dragonclaw Hook
    Exalted Blades of Voth Domosh (LC arcana) satıldı
    Fiery Soul of the Slayer (Lina arcana) satıldı
    Fractal Horns of Inner Abysm (terrorblade arcana) satıldı
    Unusual Fezzle-Feez the Magic Carpet Smeevil (ti13 courier) satıldı
    Unusual Osky the Ottragon (ti3 courier) satıldı
    Unusual Trapjaw the Boxhound (ti3 courier)
    Unusual Trusty Mountain Yak
    Genuine Battlefury satıldı
    Rotten Stache satıldı
    Vestments of the Fallen Princess (Vengeful Spirit seti bundle olarak)
    Entropic set
    Genuine Fire Lotus Belt (lina's belt)
    Genuine Kantusa the Script Sword satıldı
    Genuine Nyx Assassin's Dagon
    Genuine Sceptre of Icewrack (cm staff)
    Genuine Shadow Flame (dazzle set bundle)
    Unusual Snowl
    Genuine Wyvernguard Edge
    Acolyte of Vengeance (am's set bundle 2x)
    Commander's of the flameguard (sven set)
    Dragonterror (pa set bundle)
    Flight of the Valkyrie (lc set bundle 2x)
    The Convicts' Trophies (alchemist set 2x)
    Trappings of the Ravenous Fiend (naix set bundle 2x)
    Vengeance of the Sunwarrior (phantom lancer set bundle)
    Wavecutter (slark's back 2x)
    Elder Timebreaker satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foriquit -- 4 Nisan 2016; 9:27:23 >

• Timebreaker 165 tl den satilmis bugun %70 115 tl ediyor iban yollaman yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 1$ a satıldığı da oluyor. 70 cent den vereyim en iyisi :))

şaka bir yana, 178 tl şu anda.
  • 160-175 bandinda gidiyor surekli ortalama bir fiyat verdim size dalga gecmenize gerek yok 120tl ye baglayalim isterseniz birkac parca esya alabilirim sikintisiz baslarsak beni arastirabilirsin satis yapmam genelde forumdaki cogu saticinin alicisi ben olmusumdur doktorum60 disinda cogu uyeyle alisverisim var iban ad soyad yeterli

• peki 120 tl başlangıç için uygundur, ancak ilk mesajda da belirttiğim gibi 1 seneden uzun vakittir steam'e giriş yapmadığımdan şu an marketi kullandırtmıyor 1 ay kadar. Edindiğim bilgiye göre trade offer ile trade gerçekleştirilebiliyormuş. Bilginiz var ise ve PM olarak paylaşırsanız alış&verişi gerçekleştirebiliriz.
  • foriquit F kullanıcısına yanıt
    Gift olarak atabilirsiniz trade icin 7 gun bekletiyor eger telefon uygulamaniz yok ise pm den iban atarsaniz gun icinde hallederiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Meta Quest 2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım bulunsun almak istediğim 3-4 parça var. Özel mesajla dönerim müsait bir zmanda.
  • Trade engeli kalktı arkadaşlar. İstediğiniz itemlerin alış&verişini gerçekleştirebiliriz
  • Timebreaker whalehook ve geninue wyrm için toplan fiyat verirmisin

• 120tl tb (steam market da 175tl)
    12tl whalehook
    12tl dk's shield
  • up
  • güncel
  • devaö
  • alışverişimiz oldu güvenilir arkadaş.
  • Arcanalar satıldı gerisi aynen devam
  • "picabooboo" nickli arkadaşa 90 tl değerinde bet itemi satılmıştır, güle güle betlere bassın (100 tl değerinde item istedi, hesabıma 90 tl geçildi bende 90 tl değerinde item trade ettim)

devam
  • up

300 tl üstü item alımında steam market fiyatının %65'i yapıyorum fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

160-175 bandinda gidiyor surekli ortalama bir fiyat verdim size dalga gecmenize gerek yok 120tl ye baglayalim isterseniz birkac parca esya alabilirim sikintisiz baslarsak beni arastirabilirsin satis yapmam genelde forumdaki cogu saticinin alicisi ben olmusumdur doktorum60 disinda cogu uyeyle alisverisim var iban ad soyad yeterli

10 numara adamdır :D Ben özel olmak istediğim ve kullanıcılara sattığım için arkadaşa satış yapmadım ...
  • Timebreaker ve battlefury "Harpagos" a satılmıştır, ikinci alışverişimiz oldu kendisiyle.

Devam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.