Şimdi Ara

Satılık Very Rare Itemler (dc hook vs.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110794185&p=1

Suç duyrusunda bulunacaksan adamı ifşa etmişler burada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

Yapılabilecek birşeyler var ise mutlaka yapacağım.
  • güncel
  • Hocam kuryeyi arcanaya yada dc hooka cevirebilirsen o sekilde alabilirim onu 4-5 arcanaya cevirirsen tanesini %65-70 den alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası o kadar ilgilenecek zamanım olmuyor, %65 den verebilirim almayı düşünürsen
  • gem falan mı var içinde kardeşim. 25 dolar yazıyor üzerinde. :D ben de teklif yolladım sana steamden :D
  • snowl 80tl, trail of burning doom 267tl, red prismatic gem 45 tl

392tl yapıyor %65'ine veriyorum
  • kuryenin üzerindeki gemler bet fiyatını etkilemiyor maalesef. yani üzerinde hiç gem olmayan kurye ile aynı fiyat algılıyor. çünkü marketteki en düşük fiyat üzerinden işleme tabi tutuyor. ya d2lounge da takasa gideceksin ya da gemi falan söküp ayrı ayrı satacaksın.
  • bu şekilde almak isteyen çıkar belki, alıp satacaktır falan. Bir süre daha bekleyip satılmazsa duruma göre söküp ayrı ayrı satarım
  • http://steamcommunity.com/market/listings/570/Unusual%20Snowl?filter=doom

markette 120$ olarak gözüküyor oda 300 civarıdır zaten ama dediğim gibi kurye satışı zor oluyor ondan girmek istemiyorum bende o topa ama arcanaya falan çevrildiğinde alabilirim toptan
  • 25 dolarlık item alayım açıksan şu an
  • hesaba parayı geçersen kısa sürede trade i gönderirim
  • Parayı geçtim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mettuso

Parayı geçtim bekliyorum

hesapta bir değişiklik yok
  • Güncel, unusual snowl bekliyor
  • up up

bu arada "Berkovizyonnn" nickli DOLANDIRICI şahsın yeni kullanıcısı "undisput3d" olabilir, dikkat edilsin. Bu kullanıcıyı yoktan yere zan altında bırakıyorsam da affola.
  • gene en azından adam banlanmis bende zamanin behrinde birisini bir dunya seyle işfa ettim adam durdu ben haftalik ban yemistim :)

% de kactan sayiyorsan ustad onu ogrenebilir miyim kismetse gorusuruz
  • Steamden ekledim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tagancik kullanıcısına yanıt
    çok fazla değerli item kalmadı, dediğim gibi gemleri değerli bir snowl kaldı onun dışında da betlik itemler mevcut, toplu alımda %65 den sayacağım, tek alımlarda %70

kabul ediyorum metin_gsl144
  • "metin_gsl144" nickli arkadaşa 100 tl değerinde item satışım oldu, alış&veriş sorunsuz gerçekleşti.

devam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.