Şimdi Ara

Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Beyaz renk iphone 4s 16 GB modeli. Cihaz Amerikadan gelmistir. AT&T sim kilitli ancak Gevey Ultra S kart var yaninda aktivasyon ekrani vs. geciliyor gevey calismakta. Kutu vs. herhangi bir sey yok yaninda sarj kablosu sadece (Orjinal degildir). Suanda ios 7 yuklu jailbreakli. Appsync vs hersey calismakta cihazda. 1 aydir ipod olarak kullaniyorum bir nevi Cihaz sifir gibi diyemem ancak arka kapakta az bir cizik ve asinma var fotografta gorebilirsiniz. Iki vidasi orjinal degil burda takildi cihaz gelirken pil cikik olarak geldi. Arka kapaga sert koruma taktim. Ekranda zaten silikon tarzi koruma ile gelmisti(Silikon hafif eskimis olabilir cikarinca ekran sifir gibi olacaktir). Antalya veya Kemer ici gorebilirsiniz. Takas olarak degerinde bir ipad dusunuyorum. Fiyat pazarliksiz 300 liradir. (Cihaz IMEI olarak kara listede degil Amerikadan kontrol edildi) Akliniza takilan bir sey olursa ozel mesaj ile sorabilirsiniz.

Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz Satilik veya Takaslik Iphone 4s Kayitsiz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 14 Nisan 2014; 13:17:33 >

• Ilan guncel pazarlik olabilir tabi ki. Ozelden telefonun orjinal olmadigini soyleyenler var haha ya ne diyecegimi sasirdim
  • Gunceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradrim -- 14 Nisan 2014; 13:16:57 >
  • Ilan gunceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.