Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -SATILIK- XBOX 360 ARCADE 80GB JTAGLI KUTULU TEMİZ + TEK KOL Satın Al 16 Ekim 2016 23:46 1 1 -SATILIK- XBOX 360 ARCADE 80GB JTAGLI KUTULU TEMİZ + TEK KOL Ürünü 2011 senesinde yine forumdan almıştım. Sınavlarımdan dolayı pek fazla oynama fırsatı bulamadım. Kopya CD ile çalışıyordu fakat geçen sene 100 lira civarı para vererek JTAG yaptırdım yine de 100 dakika oynamış değilim :) Ürün Jasper Board olup 3K hatası olmayan modeldir. İçerisinde 5-6 oyun var. Aldığımda 15 GB HDD vardı fakat ben yine duramadım 80 GB HDD taktırdım. Kolun sol joysticki biraz soyulmuştur. Aldığımda da bu şekildeydi çalışmasına mani değil. Kutusu, bütün kabloları, kullanım klavuzu, garanti belgesi ve poşetlerine kadar her şeyi mevcuttur. İstanbul içi elden satmayı düşünüyorum. Gelip deneyip alınabilir. İstediğim fiyat 450 TLdir. İndirim yaparım fakat çok öldürmeyi düşünmeyin. Değerinde bisiklet takası düşünülebilir veya üzerine para vererek alabilirim. Şehir dışına kargo vs uğraşamayacağım için satış düşünmüyorum. Özel mesaj atarak ulaşanlara whatsapp üzerinden istedikleri görseli paylaşabilirim. İyi forumlar Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık SFF PC: AOpen XC Cube EZ65-II [70 TL] Fiyat düştü !! COOLER MASTER Hyper 412S Fiyat ÖLDÜ !! COOLER MASTER RC 690 II Siyah Mid Tower -SATILIK- XBOX 360 ARCADE 80GB JTAGLI KUTULU TEMİZ + TEK KOL